Verhuisservice

 • Verhuisservice
  Je gaat verhuizen? Dan heb je genoeg aan je hoofd. Al jaren staat verhuizen in de top 5 van stressveroorzakers. Er moet in korte tijd vaak zoveel geregeld worden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. CanalDigitaal helpt je daarom graag met de verhuisservice, waarmee je geniet van gemak en voordeel in deze hectische periode.

   

  Frisse start: wat zijn de mogelijkheden

  Een nieuwe woning betekent voor veel mensen een frisse start. Is je schotel nog goed? En hoe zit dat met je ontvanger? Past het abonnement nog wel bij je? Onze verhuisservice beantwoordt deze vragen. Zo kun je er voor kiezen om op je nieuwe adres alles nieuw te nemen: een nieuwe schotel (die we uiteraard voor je plaatsen en uitrichten), nieuwe HD-ontvanger(s) en wellicht ook een nieuw Alles in 1-abonnement. Op basis van jouw televisie- en internetwensen bepalen we samen wat voor jou het geschiktst is.

   

  Hulp nodig?

  Wil je liever je huidige schotelset meenemen? Dat kan natuurlijk ook, want met de satelliet heb je in heel Nederland bereik. Als je wilt komen we de installatie op je nieuwe adres verzorgen. Wil je ook Internet en Bellen van CanalDigitaal? Overleg dan eens met onze adviseur of een Alles in 1-abonnement van CanalDigitaal op je nieuwe adres mogelijk is.

   

  Wat wil je en wat wordt het?

  Huur je de huidige woning bij een woningcorporatie? Zorg er dan voor dat je de schotel verwijdert als je de woning verlaat. Heb je je woning verkocht? Bespreek dan met de koper of je de schotel laat hangen, of dat je schotel meeneemt naar je nieuwe adres. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor het wel of niet verwijderen van de schotel op je huidige adres.
  Wil je dat een van onze installateurs een schotel komt plaatsen op je nieuwe adres, dan kan dat natuurlijk.

   

  Voor verhuisadvies en –ondersteuning bel je onze verhuisservice!

  We waarderen je als klant en we zijn blij als je ook op je nieuwe adres kiest voor CanalDigitaal. Daarom betaal je voor de verhuizing slechts een kleine vergoeding of zelfs helemaal niets. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is. Neem tijdig contact met ons op om te vernemen wat je kunt verwachten, met name als je je internetaansluiting wilt meeverhuizen.

  Bel vandaag nog onze verhuisservice op 0900-9323 (€ 1 per gesprek) en kies in het telefoonmenu voor de optie 'Abonnement Wijzigen'.

  Op onze verhuisservice zijn onze algemene voorwaarden en installatievoorwaarden voor consumenten van toepassing.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons