•  
 • Ontdek iets bijzonders met Canal Digitaal

  Ben je fan van Hollywoodblockbusters? Verzot op arthousefilms? Ben je een fashionista? Een sportieveling? Heb je een passie voor wetenschap en natuur? Of ben je nostalgisch aangelegd? Of een geboren bingewatcher?

 • Bij Canal Digitaal bieden we ruim 400 televisiezenders in HD- en UHD-kwaliteit. En meer dan 10.000 programma’s per dag. Met zo’n groot aanbod valt er altijd iets bijzonders te ontdekken, want onze zenders spreken alle typen televisiekijkers aan.

  Toch blijkt maar liefst 1 op de 3 Nederlanders niet te weten wat ze ‘moeten’ kijken. Ze zien door de programmabomen het televisiebos niet meer! De vraag is dan hoe je juist dát programma vindt waar je blij van wordt of dat je inspireert.

  Die vraag beantwoorden is onze missie. We willen alle tv-kijkers helpen precies die programma’s te ontdekken die bij ze passen. Met persoonlijke aanbevelingen, dagelijkse kijktips, filmrecensies, gratis zenders van de maand en films. Maar ook met onze slimme televisiehulp WhatsOnTV.

  Man en vrouw in bed  
  Vrouwen kijken tv  

  WhatsOnTV-chatservice: programma’s die jij wilt zien

  Ben je ook klaar met het eindeloze (en saaie!) zappen? Met de Canal Digitaal WhatsOnTV-chatservice geven we jou live en op ieder moment van de dag persoonlijke kijktips via de chat. Gratis en passend bij jouw interesses en waar je zin in hebt. Proberen? Stuur een Messengerbericht via de Canal Digitaal Facebookpagina, geef aan waar je zin in hebt en waar je van houdt. Onze tv-goeroes geven je een persoonlijke kijktip.

  WhatsOnTV proberen  

  Tv via de satelliet of via internet

  Je kunt op allerlei manieren van je favoriete tv-programma’s genieten. Bij Canal Digitaal kies je vanaf nu tussen satelliettelevisie en internet-tv. Ieder met unieke voordelen. Ga je voor de ultieme tv-beleving, met enorm veel zenders in perfecte (HD-)beeldkwaliteit? Kies dan voor tv via de satelliet. Ben je meer een type dat van gemak houdt? Dan is tv via internet een prima optie.

  Meer lezen  
  Superheld voor de tv  
  Meisje in bed kijkt iPad  

  Canal Digitaal TV App: kijk op elk scherm, waar en wanneer je wilt

  Met de Canal Digitaal TV App kijk je makkelijk via de tablet, smartphone of pc. In je tuin, als je in de trein zit of wanneer je op een zonnig terrasje van een drankje nipt: het werkt in heel Nederland. De Canal Digitaal TV App biedt ontzettend veel mogelijkheden:

  • Kijk overal live-tv, ook onderweg.
  • Kijk programma’s tot 7 dagen terug met TV Gemist.
  • Nét te laat? Start je programma gewoon vanaf het begin met Begin Gemist.
  • Kijk gratis naar honderden films en series on-demand, inclusief Canal Digitaal Films met 100 filmhuisfavorieten uit heel Europa.
  • Stream programma’s via je Chromecast naar je tv-scherm.
  • Blader door de interactieve tv-gids (tip: ook handig om programma’s mee op te nemen!)
  • Deel je favoriete tv-programma’s via Facebook, e-mail of WhatsApp.
  App downloaden  

  Canal Digitaal Blog

  Via onze blog houden we je tweewekelijks op de hoogte van alle zenderupdates, de gratis zender van de maand en nieuwe functionaliteiten. Ook kijken we vooruit naar en blikken we terug op bijzondere evenementen en programma’s. En houden we je op de hoogte van programma’s die je niet mag missen. Wil je dagelijkse kijktips? Volg ons op Facebook en Twitter en wij verrassen je elke dag.

  Meer lezen  
   
 • Onze klanten zijn tevreden

  Lees hoe onze klanten de Canal Digitaal service ervaren

 • Goede service en transparant.
   
  Rating 94%  
  Anja
  Al minstens 15 jaar klant, dat spreekt voor zich.
   
  Rating 85%  
  Claudia
  Weinig storing, goede service.
   
  Rating 90%  
  Bregje