Nieuw seizoen van Beste Zangers 2023 met nieuwe kandidaten

Seizoen 16 start 2 september. De muzikale show van AVROTROS kijk je met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Een aflevering terugkijken? Al jouw 60+ tv-zenders zijn altijd en overal beschikbaar. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

bezet-zangers-alle-apparaten

Beste Zangers 2023 terugkijken?

Je hoeft werkelijk niets te missen van Beste Zangers. Met de Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig afleveringen terug. En met Begin Gemist start je een aflevering van Beste Zangers eenvoudig opnieuw. Handig voor wanneer je net te laat was voor het eerste ontroerende liedje.

Prachtige liedjes vanuit de huiskamer

Beste Zangers 2023 is alweer het 16e seizoen van het populaire AVROTROS-programma. Presentator Jan Smit zal ook deze editie weer een zevental muzikale topartiesten verwelkomen. Ook dit seizoen mogen de kandidaten een nummer uitkiezen voor de ander. Een nummer waar zij een eigen draai aan mogen geven. In het verleden leverde dit al verschillende hoge noteringen in de Top 40 op. Wat te denken van bijvoorbeeld de hit ‘Duurt te lang’ van Davina Michelle? Succes is Beste Zangers sowieso niet vreemd. Het programma werd driemaal genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en won in 2020 de Pop Media Prijs.

Dit zijn de kandidaten van Beste Zangers 2023

In het zestiende seizoen van De Beste Zangers komen wederom zeven unieke artiesten samen om hun muzikale talenten te delen. Onder hen bevindt zich de ervaren en charismatische Douwe Bob, de krachtige soulzangeres Mell, de emotionele singer-songwriter Duncan Laurence, de eigentijdse Numidia met urban invloeden, de vertrouwde stem van Nick Schilder (van Nick & Simon), de veelbelovende MEAU met haar heldere klank, en de klassieke dimensie van operazanger Marco Bakker. Dit diverse gezelschap belooft een seizoen vol variatie en onvergetelijke optredens.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Met de TV App krijg je meer!

Natuurlijk kijk je met de Canal Digitaal TV App naar Beste Zangers 2023 waar en wanneer jij dat wilt. Maar met de TV App krijg je nog veel meer! Overal binnen de EU heb je de beschikking over 60+ tv-zenders, je kijkt live naar de mooiste sporten met ESPN en je hebt altijd toegang tot de beste films en series. De TV App kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

eredivisie-tv-kijken
 • Altijd en overal Beste Zangers kijken
 • De mooiste sportmomenten met ESPN
 • Gemist? Kijk de Beste Zangers tot 7 dagen terug
 • De beste series en films on demand
 • Tv-kijken op al je schermen
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Alles op een rijtje

 1. Op welke zender wordt Beste Zangers uitgezonden? Beste Zangers van AVROTROS is te zien op NPO1. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Op welke dag is Beste Zangers te zien? Beste Zangers is vanaf 2 september elke donderdagavond te zien op NPO1. Een aflevering van Beste Zangers gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Beste Zangers terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay. Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt. 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.