Nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Klaar voor het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw? Het laatste seizoen is afgelopen, maar je kijkt het aankomende seizoen het succesvolle programma van KRO-NCRV met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Een aflevering gemist? Terugkijken van bijna alle 60+ tv-zenders is ook erg eenvoudig. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

dit-was-het-nieuws-alle-apparaten’

Boer Zoekt Vrouw gemist?

Met Canal Digitaal hoef je dit seizoen niets te missen van Boer Zoekt Vrouw. Een gemiste aflevering van Yvon Jaspers en haar boeren kan je tot 7 dagen terugkijken. Gewoon, waar en wanneer jij dat wilt! Met de TV App kan je ook met een druk op de knop de aflevering opnieuw laten beginnen. Ideaal wanneer je het begin net hebt gemist.

Bloeien er ook in 2023 nieuwe boerenliefdes op?

Boer Zoekt Vrouw 2023 wordt alweer het veertiende seizoen van het programma waar boeren en boerinnen de ware liefde hopen te vinden. Boer Zoekt Vrouw trapt zoals gebruikelijk af met een aflevering waarin presentatrice Yvon Jaspers de vrijgezelle deelnemers voorstelt. Televisiekijkend Nederland krijgt dan de kans om een brief te sturen naar een boer(in) die zij wel interessant vinden.

In het vervolg van Boer Zoekt Vrouw mogen de deelnemers tijdens verschillende momenten een keuze maken. Eerst worden de brieven beoordeeld met hulp van vrienden en familie, vervolgens worden er speeddates georganiseerd voor de leukste inzendingen en daarna kan Boer Zoekt Vrouw echt beginnen. Op het platteland mogen de uitverkorenen proeven aan het boerenleven en ontdekken of hun boer(in) wel echt zo leuk is. En vice versa natuurlijk. Ook Boer Zoekt Vrouw 2023 zal weer bol staan van de vermakelijke, ontroerende en ongemakkelijke momenten.

Succesvol seizoen voor de liefde

Afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw was een enorm succes op liefdesvlak. Op het eerste gezicht leek het erop dat er niet veel koppels het de reünie zouden halen, maar dat ging toch heel anders. Naast de populair Friese boer Jouke en zijn Karlijn, eindigden ook Paardenboer Hans en Anette, De stille kracht Evert en de expressieve Maud en Limburgse Janine en Sander samen als koppel. Alleen voor Rob en Wendy viel het doek tijdens de citytrip. Zij vonden helaas geen liefde bij elkaar, hoewel Rob dat graag anders had gezien.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Boer Zoekt Vrouw 2023 met de TV App

Met de TV App van Canal Digitaal kijk je Boer Zoekt Vrouw waar en wanneer jij dat wilt. Naast het succesprogramma van Yvon Jaspers kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de mooiste sportmomenten op ESPN en de spannendste series & blockbusters op al je devices. De TV App kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

feyenoord-live-op-tv
 • Kijk Boer Zoekt Vrouw wanneer jij wilt
 • Topsport met alle kanalen van ESPN
 • Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk tot 7 dagen terug
 • De beste series en films on demand
 • Tv kijken op al je devices
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Boer Zoekt Vrouw uitgezonden? Boer Zoekt Vrouw 2021 van KRO-NCRV is te zien op NPO1. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Op welke dagen is Boer Zoekt Vrouw te zien? Boer Zoekt Vrouw is vanaf 29 augustus elke zondagavond te zien op NPO1. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Boer Zoekt Vrouw terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.