Chateau Meiland kijken bij Canal Digitaal

Chateau Meiland kijk je live of op een later moment bij Canal Digitaal. Het wel en wee van de Meilandjes is ook dit seizoen weer te zien bij SBS6. Met Canal Digitaal kijk je voor slechts € 14,95 per maand naar maar liefst 60+ tv-zenders op al je schermen met de TV App. Zo weet je zeker dat je niets mist van Martien, Erica, Maxime, Leroy en Claire! En de app is maandelijks opzegbaar.

chateau-meiland-alle-apparaten’

Chateau Meiland gemist?

Wist je dat je de nieuwe avonturen van de familie Meiland ook eenvoudig terugkijkt met Canal Digitaal? Handig wanneer je net onderweg was of gewoon lekker wilt bingen. De Meilandjes op tv kijk je tot 7 dagen terug met de TV App. Liever nog later terugkijken? Je neemt Chateau Meiland 2021 ook eenvoudig op zodat je de aflevering 365 dagen kunt bewaren! En met Begin Gemist kan je Chateau Meiland ook nog eens later laten beginnen. Mocht je nog even popcorn willen pakken…

Op naar Noordwijk en Meiland-baby op komst!

Ook dit seizoen belooft er weer van alles te gebeuren in Chateau Meiland. In het zesde jaar van dit succesvolle programma nemen Martien & co je mee naar hun nieuwe stulpje in Noordwijk na de verhuisperikelen in het vorige seizoen. Ongetwijfeld zal ook de zwangerschap van dochter Maxime een prominente rol gaan spelen in de nieuwe afleveringen.

Nederland maakte in 2007 voor het eerst kennis met de Meilandjes. In het programma Ik Vertrek was te zien hoe de familie een Bed & Breakfast begon in Frankrijk. Het unieke karakter (en gegil) van Martien viel gelijk in de smaak waarna de familie een eigen serie kreeg op SBS6. Dat bleek een groot succes met een Gouden Televizier-Ring in 2019 als absoluut hoogtepunt!

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Chateau Meiland met de TV App: Wat goééééd!

Kijk Chateau Meiland waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Zo volg je alle knotsgekke gebeurtenissen van de Meilandjes op al je devices, maar je krijgt ook heel veel extra’s! Bijvoorbeeld 60+ tv-zenders, alle kanalen van ESPN, de beste films & series on demand en handige interactieve functies als Begin Gemist. Nu voor slechts € 14,95 per maand!

feyenoord-live-op-tv
 • Overal Chateau Meiland kijken
 • Chateau Meiland gemist? Kijk het tot 7 dagen terug
 • Alle kanalen van ESPN met internationale topcompetities
 • 60+ tv-zenders overal binnen de EU
 • Tv kijken op al je devices
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Chateau Meiland uitgezonden? Chateau Meiland 2021 is te zien op SBS6. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Chateau Meiland ook opnemen? Zeker, met de TV App kan je tot wel 100 uur aan programma’s opnemen en maar liefst 365 dagen bewaren!
 3. Op welke dagen is Chateau Meiland te zien? SBS6 zendt Chateau Meiland vanaf 30 augustus uit op maandag- en donderdagavond. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Chateau Meiland terug!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot