De Verraders:Een avontuurlijke spelshow

De Verraders is een avontuurlijke spelshow waarin achttien bekende Nederlanders strijden om een grote prijs: 40 kilo zilver. In een Limburgs kasteel zijn sommigen van hen geheime verraders, die weigeren die pot te delen. De andere kandidaten zijn trouwe gelovigen die er alles aan doen om de verraders onder hen te vinden voordat het te laat is. De verraders in het spel spelen het spel zo dat ze mensen tegen elkaar op zetten. Ook mogen de verraders onder toeziend oog van presentator Tijl Beckand iedere nacht een medekandidaat ‘vermoorden’ en zo uit het spel zetten. Wie gaat ervandoor met de hoofdprijs?

Heel-holland-bakt-apparaten

De Verraders gemist?

Met Canal Digitaal hoef je geen seconde van het gekonkel te missen. Je kan afleveringen tot 7 dagen terugkijken. Waar en wanneer jou dat uitkomt! Heb je het begin van De Verraders gemist? Geen zorgen, je begint de uitzending eenvoudig opnieuw met Begin Gemist.

Start je 1e week gratis

Liegen en bedriegen

De Verraders haalt het slechtste in de kandidaten naar boven. Voor kijkers is het heerlijk om al het gelieg en gekonkel te aanschouwen. Wie spreekt de waarheid en wie belazert de boel? In De Verraders kan je niemand vertrouwen.

M-alle-apparaten-kijken’

Wie was de Winnaar van De Verraders in 2022?

Het afgelopen seizoen van De Verraders kende net als het eerste seizoen in 2021 achttien BN’ers die streden om de zilverprijs. De deelnemers waren Frank Evenblij, Frank van der Lende, Toine van Peperstraten, Jamie Westland, Stella Bergsma, Babette van Veen, Stefano Keizers, Carolina Dijkhuizen, Joep Sertons, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Aran Bade, Giel de Winter, Esmee van Kampen, Sylvia Geersen, Dionne Slagter, Irene Moors en Steven Brunswijk. Uiteindelijk verdeelden de getrouwen Steven Brunswijk, Dionne Slagter en Toine van Peperstraten de buit nadat ze de laatste verrader Stefano Keizers hadden ontmaskerd.

Kijk De Verrraders met de TV App

Geniet met volle teugen van al het gekonkel. Met de TV App van Canal Digitaal kijk je De Verraders waar en wanneer jij dat wilt. Maar je krijgt meer! Zo kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de belangrijkste sportwedstrijden op ESPN en de beste films & series. De TV App is nu beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

eredivisie-tv-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Alles op een rijtje

 1. Op welke zender wordt De Verraders uitgezonden? De Verraders wordt uitgezonden op NPO1. Deze en 77 andere zenders zijn altijd en overal te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van De Verraders ook opnemen? Zeker, ook De Verraders kan je met de TV App van Canal Digitaal eenvoudig opnemen. Deze show en andere shows zijn tot wel 100 uur opnemen om ze maximaal 365 dagen te bewaren!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay. Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt. 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.