Dit Was Het Nieuws is terug vanaf 22 februari!

De satirische show van AVROTROS is altijd en overal te zien met de Canal Digitaal TV App. Een aflevering gemist? Kijk alle programma’s van jouw 60+ tv-zenders eenvoudig tot 7 dagen terug op al je schermen. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

dit-was-het-nieuws-alle-apparaten’

Dit Was Het Nieuws gemist?

Wil je een aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken? Met de Canal Digitaal TV App is dat geen probleem. Ook wanneer je het eerste gedeelte van een aflevering hebt gemist, kan je met Begin Gemist het programma direct opnieuw laten beginnen. Erg handig! Of je neemt de afleveringen van Dit Was Het Nieuws gewoon op. Met de TV App heb je ruimte om 100 uur aan programma’s op te nemen en maar liefst 365 dagen te bewaren!

Dit Was Het Nieuws 2022: lachen met nieuwe captains

Dit Was Het Nieuws is met recht een bekende naam in televisieland. Vanaf 1996 is het komische nieuwsprogramma op de beeldbuis en presentator Harm Edens was er vanaf de eerste minuut bij. Ook dit seizoen zal hij de twee teams van afgemeten voorzetjes voorzien.

Waar Peter Pannekoek al enkele jaren een vaste teamcaptain is, schittert hij vorig seizoen door afwezigheid. Hij werd om beurten vervangen door cabaretiers Patrick Laureij en Daniël Arends. Het andere team werd nog altijd geleid door oude rot Jan Jaap van der Wal. De volgende gasten zijn inmiddels bevestigd voor dit seizoen: Youp van 't Hek, Paul de Leeuw, Niek Barendsen, Défano Holwijn, Sybrand Buma, Glen Faria, Lauren Verster, Anita Sara Nederlof, Linda Polman, Sarah Sylbing, Ester Gould en Sander de Kramer.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Dit Was Het Nieuws terug met de TV App!

Met de Canal Digitaal TV App kijk je naast Dit Was Het Nieuws naar nog veel meer leuke programma’s! Zo kan je kiezen uit maar liefst 60+ tv-zenders, kijk je live topsport met ESPN en staan de beste films en series altijd voor je klaar. De TV App is beschikbaar voor al je schermen dus je favoriete show kijk je echt waar en wanneer jij dat wilt. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

feyenoord-live-op-tv
 • Mis niets van Dit Was Het Nieuws
 • Live topsport met ESPN Compleet
 • Dit Was Het Nieuws gemist? Kijk het terug.
 • De beste series en films on demand
 • 60+ tv-zenders op al je schermen in heel de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Heb je nog vragen?

 1. Op welke zender wordt Dit Was Het Nieuws uitgezonden? Dit Was Het Nieuws van AVROTROS is te zien op NPO1. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Dit Was Het Nieuws ook opnemen? Ja, de TV App zorgt ervoor dat je tot wel 100 uur aan programma’s kan opnemen. Deze programma’s zijn maar liefst 365 dagen te bewaren!
 3. Op welke dag is Dit Was Het Nieuws te zien? Dit Was Het Nieuws is vanaf 2 september elke donderdagavond te zien op NPO1. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Dit Was Het Nieuws terug!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot