Even Tot Hier is terug voor een nieuw seizoen

Lachen, gieren, brullen! Het satirische en BNNVARA-programma Even Tot Hier is dit najaar terug voor een nieuw seizoen. Met een gouden Televisierring op zak zal het programma je zaterdagavonden deze herfst en winter weer vullen met humoristische en muzikale nabeschouwingen op de actualiteiten. En bij Canal Digitaal hoef je met de TV App niets te missen. Want Even Tot Hier is te zien op al je devices, live of terug. Wanneer jij dat wilt. En voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

inzet-even-tot-hier

Even Tot Hier gemist?

Heb jij die ene aflevering gemist waar de presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe in een razend tempo de week doornamen? Geen zorgen, een aflevering van Even Tot Hier is met de TV App tot 7 dagen terug te kijken. Of was je net te laat voor de eerste muzikale uitspattingen van Even Tot Hier? Met Begin Gemist start je de aflevering gewoon opnieuw. Handig!

Muzikale rit door de actualiteiten

Even Tot Hier trapt dit najaar weer af. De voorgaande jaren bleken een garantie voor humor, verrassende bewerkte nummers en spraakmakende artiesten. In sneltreinvaart schieten presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe door de actualiteiten.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk overal naar Even Tot Hier

Zit jij ook al klaar voor de muzikale creaties van Even Tot Hier? Met de TV App van Canal Digitaal mis je geen seconde. Bovendien krijg je veel leuke extra’s! Zo heb je toegang tot 60+ tv-zenders, kijk je live topsport met ESPN Compleet en krijg je de beschikking over de beste series & films! Voor slechts € 14,95 per maand is er meer dan genoeg te zien op al jouw devices.

series-en-films-on-demand-kijken
 • Kijk live of tot 7 dagen terug naar Even Tot Hier
 • Of naar een van de andere 60+ zenders
 • De mooiste sporten met ESPN Compleet
 • Grote collectie series en films on demand
 • Tv kijken op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Liedjes Even tot Hier

Met hulp van zes zingende acteurs, verschillende experts, een muzikale gast en Miguel Wiels en zijn band ontstaat er een originele en satirische voorstelling. Bijvoorbeeld toen onder toeziend oog van Youp van ’t Hek zijn beroemde liedje ‘Flappie’ werd omgetoverd tot een actuele versie: ‘Wappie’. Vanuit Studio Cé in Almere zal ook seizoen zes te zien zijn bij BNNVARA met Canal Digitaal.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Even Tot Hier uitgezonden? Ook dit seizoen is Even Tot Hier te zien op NPO1. Deze en 60+ andere zenders zijn altijd en overal beschikbaar met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Op welke dag is Even Tot Hier te zien? Vanaf dit najaar is Even Tot Hier elke zaterdagavond te zien op NPO1 met Canal Digitaal. Een aflevering gemist? Even Tot Hier kijk je eenvoudig terug met de TV App
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.