Expeditie Robinson: dé survival battle!

Het nieuwe seizoen van zenuwslopende programma start op 2 september en kijk je met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Ook een aflevering van Expeditie Robinson terugkijken is geen enkel probleem. Voor slechts € 14,95 per maand mis jij dus geen seconde van de spectaculaire show op RTL4. En de app is nog maandelijks opzegbaar ook.

Wie wordt de winnaar van Expeditie Robinson 2023?

Het 24e seizoen brengt het tropisch paradijs van Maleisië naar je woonkamer. Het deelnemersveld is zoals altijd verrassend en divers. De halve finale nadert en elke week vallen er sterke spelers af. Wie gaat ervandoor met de titel Robinson 2023?

expeditie-robinson-tv-app’

Expeditie Robinson gemist?

Expeditie Robinson wordt dit seizoen uitgezonden op zaterdagavond. Komt dat een keertje niet goed uit? Geen zorgen. Met de TV App kan je de survivalshow tot 7 dagen terugkijken. Stond je in de keuken te wachten tot de hapjes klaar waren en was je net te laat voor het begin van de aflevering? Met Begin Gemist start je Expeditie Robinson heel simpel weer opnieuw.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Overleven op een onbewoond eiland

Met een lege maag de moeilijkste proeven uitvoeren; Expeditie Robinson is een genadeloze afvalrace, letterlijk en figuurlijk. Op een onbewoond eiland gaan Bekende en minder bekende Nederlanders de strijd met elkaar. Verdeeld over verschillende kampen gaan zij op zoek naar eten, sluiten ze geheime bontjes, voeren ze een fysieke strijd en stemmen ze elkaar weg. Expeditie Robinson staat garant voor verrassende wendingen, zwoegende deelnemers en de survival of the fittest!

hange header to Kijk Expeditie Robinson 2022 met de TV App

Leef mee met de deelnemers en hun strijd om te overleven. Met de TV App van Canal Digitaal kijk je Expeditie Robinson waar en wanneer jij dat wilt. Maar je krijgt meer! Zo kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de belangrijkste sportwedstrijden op ESPN en de beste films & series. De TV App is nu beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

feyenoord-live-op-tv
 • Altijd en overal Expeditie Robinson kijken + programma’s van 60+ zenders
 • De mooiste sporten met ESPN
 • Expeditie Robinson gemist? Kijk het tot 7 dagen terug
 • De beste series en films on demand
 • Overal binnen de EU tv-kijken
 • Kijk op al je schermen: smart-tv, telefoon, tablet of laptop
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Expeditie Robinson uitgezonden? De afleveringen van Expeditie Robinson 2023 zijn vanaf 2 september te zien op RTL 4. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 3. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 4. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 5. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 6. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 7. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 8. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 10. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.