Aan tafel bij Eva Jinek

Jinek is een razend populair actualiteitenprogramma op RTL 4. Beau en Jinek wisselen elkaar af als het gaat om talkshows op RTL 4. Presentatrice Eva Jinek neemt met haar talkshow ook dit seizoen de actualiteiten met een scherp oog onder de loep. Het dagelijkse praatprogramma is live te zien met de Canal Digitaal TV App. Een aflevering van Jinek gemist? Kijk alle programma’s van jouw 60+ tv-zenders direct terug op al jouw devices. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

M-alle-apparaten-kijken’

Een aflevering van Jinek gemist?

Een aflevering van Jinek terugkijken? Met de TV App kijk je alle programma’s van 60+ kanalen tot 7 dagen terug. Was je net te laat voor de eerste kritische vraag van Eva? Met Begin Gemist laat je direct de uitzending opnieuw beginnen!

Scherpe gesprekken aan tafel bij Jinek

In een soortgelijke setting als het programma Beau ontvangt presentatrice Eva Jinek haar gasten aan tafel om de actualiteiten te bespreken. Met haar scherpe interviewtechniek en innemende persoonlijkheid weet zij als geen ander de vinger op de zere plek te leggen.

Jinek kan terugkijken bij RTL op voldoende spraakmakende momenten. Zoals het enerverende interview in 2020 met Farid Azarkan, fractievoorzitter van DENK. En wat te denken van een tot tranen geroerde Eva na een optreden van muzikant Danny Vera. Of het memorabele weglopen van Thierry Baudet na een pittige ‘roast’ van cabaretier Martijn Koning. Ook het nieuwe seizoen zal naast sterke interviews ongetwijfeld bol staan van momenten die het terugkijken waard zijn.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Jinek en meer met de TV App!

Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle afleveringen van Jinek. Maar er is veel meer! Je hebt namelijk ook toegang tot 60+ tv-zenders, de mooiste voetbalduels met ESPN Compleet en de beste films & series on demand. De TV App is beschikbaar voor al je devices en je hebt overal binnen de EU toegang tot alle diensten. En dat voor slechts € 14,95 per maand!

series-en-films-on-demand-kijken
 • Kijk elke aflevering van Jinek live of terug
 • Toegang tot 60+ zenders
 • Elke dag de beste sportmomenten met ESPN Compleet
 • De mooiste series en films on demand
 • Live tv kijken overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Eva Jinek, journalistiek en onderhoudend

Eva Jinek maakt in 2008 voor het eerst haar opwachting op de Nederlandse tv als presentatrice van NOS Journaal op 3, later zou ze ook de andere nieuwsbulletins voor haar rekening nemen. In 2011 maakt Eva een overstap naar WNL waar ze zich meer kan richten op interviews met programma’s als Vandaag De Dag en Eva Jinek Op Zondag. Na een switch naar KRO-NCRV krijgt Eva haar eigen programma met de naam Jinek.

In 2020 lonkt de overstap naar de commerciële omroep. RTL trekt Eva Jinek aan en het programma Jinek verhuist hiermee naar RTL 4. Eva kan inmiddels terugkijken op een succesvolle tv-carrière met de prijzen Omroepvrouw van het Jaar in 2017 en de Sonja Barend Award in 2018 als hoogtepunten. In 2018, 2019 en 2020 was Eva Jinek ook genomineerd voor de Televizier-Ster in de categorie Presentatrice.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Jinek uitgezonden? Jinek een programma van RTL 4. Dit kanaal en nog 60+ andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand
 2. Wanneer is Jinek te zien? Jinek is elke doordeweekse dag te zien op RTL 4. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig jouw favoriete show terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.