Kopen Zonder Kijken is te zien bij Canal Digitaal!

Haal de blinddoek en de moodboards maar weer van zolder. Met de Canal Digitaal TV App kijk je Kopen Zonder Kijken op al je schermen; smart-tv, telefoon, laptop of tablet. Live of later. Wanneer jij dat wilt. En voor slechts € 14,95 per maand én maandelijks opzegbaar!

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

kopen-zonder-kijken-alle-apparaten’

Kopen Zonder Kijken gemist?

Heb jij die ene aflevering gemist waar Martijn Krabbé en zijn team een echt droomhuis wisten te vinden? Niet getreurd, een aflevering van Kopen Zonder Kijken is met de TV App tot 7 dagen terug te kijken. Of je neemt alle afleveringen van het huizenprogramma eenvoudig op. Dan heb je 365 dagen de tijd om alles op je gemakje te bekijken. En was je jouw eigen huiswaarde aan het opzoeken en heb je het begin van Kopen Zonder Kijken gemist? Met Begin Gemist start je de aflevering gewoon opnieuw! Handig toch?

Geblinddoekt richting een droomhuis

Dat het tegenwoordig lastig is om je droomhuis te vinden, is een understatement. Niet voor niets tekenen veel stellen in Kopen Zonder Kijken een koopcontract zonder hun nieuwe huis gezien te hebben. Het ervaren team van Martijn Krabbé met makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en styliste Roos Reedijk zorgen in dit vierde seizoen opnieuw voor een boeiende zoektocht en hopelijk zeer gelukkige huiseigenaren.

Kopen Zonder Kijken is een garantie voor vermakelijke televisie: de spanning bij de kandidaten wanneer ze hun vermogen uitgeven aan iets onbekends, de zoektocht naar een geschikte woning, de verbouwing en metamorfose en de uiteindelijke onthulling. Toch gaat er dit seizoen iets veranderen. In deze vierde editie komen kandidaten aan bod die op zoek naar een ‘ander soort’ huis. Dat belooft wat…

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Kopen Zonder Kijken terug met de TV App!

Volg jij de huizenjacht van Martijn en zijn team ook op de voet? Met de TV App van Canal Digitaal mis je geen seconde. Bovendien krijg je veel leuke extra’s! Zo heb je toegang tot 60+ tv-zenders, kijk je live topsport met ESPN en krijg je de beschikking over de beste series & films! Voor slechts € 14,95 per maand is er meer dan genoeg te zien op al jouw devices.

feyenoord-live-op-tv
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Kopen Zonder Kijken uitgezonden? Ook dit seizoen is Kopen Zonder Kijken te zien op RTL 4. Deze en 77 andere zenders zijn altijd en overal beschikbaar met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Kopen Zonder Kijken ook opnemen? Ja, met de Canal Digitaal TV App kan je Kopen Zonder Kijken eenvoudig opnemen. Bewaar deze en andere shows tot wel 365 dagen!
 3. Op welke dagen is Kopen Zonder Kijken te zien? Vanaf 30 augustus is Kopen Zonder Kijken elke maandagavond te zien op RTL 4 met Canal Digitaal. Een aflevering gemist? Kopen Zonder Kijken kijk je eenvoudig terug met de TV App.
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot