M keert terug voor een nieuw seizoen

Op 30 augustus is de strijd om de ‘latenight-kijkcijfers’ weer gestart. Talkshow M trapt af met een nieuw seizoen op NPO1. Het betekent het vijfde seizoen onder de bezielende leiding van presentatrice Margriet van der Linden. Het actualiteitenprogramma van de publieke omroep is elke dag live te zien bij Canal Digitaal. Een aflevering van M gemist? Met de TV App kijk je alle programma’s van maar liefst 60+ tv-zenders direct terug. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar. Kijk op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet!

M-alle-apparaten-kijken’

Een aflevering van M gemist?

Een aflevering van M 2021 op een later moment terugkijken? Geen probleem met de Canal Digitaal TV App. Hiermee kijk je jouw favoriete programma’s tot 7 dagen terug. Daarnaast is het heel eenvoudig om een aflevering van M of een andere show op te nemen en maximaal 365 dagen te bewaren. Net het begin gemist van een aflevering? Met Begin Gemist laat je het programma direct opnieuw beginnen.

De dagelijkse actualiteiten met M

M is een dagelijkse talkshow op NPO1, gepresenteerd door Margriet van der Linden. Aan de tafel van M schuiven gasten aan die de actualiteiten van die dag doornemen. In de uitzendingen van M is aandacht voor politiek, economie, sport, human interest, amusement en cultuur. Daarnaast besteedt Margriet van der Linden aandacht aan haar vaste rubrieken als het "M-Panel", "M's Boekenclub" en "Musée M".

M is al enkele jaren verwikkeld in een hevige strijd met de commerciële omroep. Op hetzelfde tijdstip van M wordt op RTL 4 afwisselend de talkshow Jinek of Beau uitgezonden, waar eveneens de actualiteiten centraal staan. In 2020 vestigde M een kijkcijferrecord door op 31 maart 2020 maar liefst 2,8 miljoen kijkers te boeien.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Heel veel extra’s met de TV App!

Alle afleveringen van M zijn live te zien met de TV App. Maar dat is natuurlijk niet alles. Met de TV App kijk je ook je favoriete sportwedstrijden op ESPN en je hebt altijd toegang tot de beste films en series on demand. De TV App is beschikbaar voor al je devices (smart-tv, telefoon, laptop of tablet) dus je kijkt waar en wanneer jij dat wilt naar je favoriete programma’s. En dat voor slechts € 14,95 per maand!

series-en-films-on-demand-kijken
 • Elke dag op de hoogte met M
 • Kijk live of tot 7 dagen terug naar 60+ zenders
 • Altijd de mooiste sportwedstrijden met ESPN Compleet
 • De beste series en films on demand
 • Live tv kijken overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Margriet van der Linden, duizendpoot in medialand

De 51-jarige Margriet van der Linden is een ervaren kracht in het Nederlandse medialandschap. Eind jaren ’90 was ze veelal achter de schermen actief bij actualiteitenprogramma’s als De Ronde van Witteman en RTL Nieuws. Uiteindelijk maakte ze als correspondent maakte ze de overstap naar een plek voor de camera en werkte mee aan Twee Vandaag en nieuwsrubrieken van SBS6 en Net5.

Ook de radio kent weinig geheimen voor Margriet van der Linden. Zo was ze als interviewer actief voor het programma Het Gesprek van BNR Nieuwsradio. Na een periode als hoofdredactrice voor het maandblad opzij gewerkt te hebben, kreeg Van der Linden, na een deelname aan Wie Is De Mol?, een groot podium van KRO-NCRV: de talkshow M.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt M uitgezonden? M wordt uitgezonden op NPO1. Dit kanaal en nog 60+ andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van M ook opnemen? Ja hoor, je kan maar liefst 100 uur aan programma’s opnemen met de TV App. Deze programma’s zijn ook nog eens 365 dagen te bewaren!
 3. Wanneer is M te zien? M is vanaf maandag 30 augustus elke doordeweekse dag te zien op NPO1. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig jouw favoriete show terug!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot