The Masked Singer vierde siezoen

Het populaire muziekprogramma The Masked Singer is alweer bezig met het vierde seizoen. De show met verklede en onherkenbare Bekende Nederlanders kijk je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Wil je een uitzending terugkijken? Alle programma’s van 60+ tv-zenders zijn altijd beschikbaar op al jouw devices. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

dit-was-het-nieuws-alle-apparaten’

The Masked Singer gemist?

Heb je een aflevering van The Masked Singer gemist? Geen zorgen, met de Canal Digitaal TV App kijk je direct jouw favoriete programma terug. Ook wanneer je het begin van een aflevering net hebt gemist, biedt de TV App uitkomst. Met Begin Gemist spoel je eenvoudig terug naar de start van de aflevering. Handig wanneer je net het optreden van Zebra of Vuurvogel hebt gemist.

Wie zit er toch in dat kostuum?

The Masked Singer is uitgegroeid tot een kijkcijferkanon. Daarom is het RTL-programma alweer middenin het vierde seizoen. In 8 afleveringen verkleden BN’ers zich om onherkenbaar een lied te zingen op het podium. In een kort clipje voor hun optreden geven zij de twee teams en het publiek nog wat cryptische hints over hun identiteit…

De panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver mogen vervolgens raden wie er nou toch in dat fraaie kostuum zit. Ook tijdens The Masked Singer 2022 speelt het publiek een belangrijke rol. Zij mogen namelijk weer stemmen op hun favoriet. De vermomde zanger met de minste stemmen moet The Masked Singer verlaten en zijn of haar werkelijke identiteit prijsgeven. In 2021 werd het programma gewonnen door de allereerste Idols-winnar Jamai Loman.

Verschillende BN'ers zijn inmiddels al ontmaskerd. Anita Witzier zat in het pak van de zwaan, Ron Brandsteder zat in het pak van de viking, Jette van der Meij zat in het pak van de octopus, Luuk Ikink bleek de alien te zijn, Isa Hoes was het elfje en Karin Bloemen werd ontmaskerd als het lieveheersbeestje.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Met de TV App kijk je nog veel meer!

Met de Canal Digitaal TV App hoef je ook dit seizoen geen seconde te missen van The Masked Singer. Maar uiteraard is er nog veel meer te zien. Zo kijk je op al jouw devices naar maar liefst 60+ tv-zenders overal binnen de EU, de Eredivisie en andere topcompetities met ESPN en de leukste films & series on demand. Voor slechts € 14,95 per maand is er altijd wat te zien!

feyenoord-live-op-tv
 • De Canal Digitaal TV App:
 • Kijk elke onthulling van The Masked Singer
 • Live Eredivisie en andere topcompetities met ESPN
 • De beste series en films on demand
 • 60+ tv-zenders overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt The Masked Singer uitgezonden? The Masked Singer is te zien op RTL 4. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 3. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 4. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 5. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 6. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 7. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 8. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 10. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.