Postcode Loterij Miljoenenjacht weer van start

Het spannende spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht is op 5 september begonnen met een nieuw seizoen. Ook dit jaar zal de strijd om het meest waardevolle koffertje losbarsten onder leiding van presentatrice Linda de Mol. Postcode Loterij Miljoenenjacht kijk je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Een uitzending terugkijken? Geen probleem! Alle programma’s van 60+ tv-zenders zijn altijd beschikbaar op al jouw devices. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

inzet-miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist?

Heb je een aflevering van Miljoenenjacht gemist? Kijk met de Canal Digitaal TV App direct jouw gemiste programma terug. Of start de uitzending eenvoudig opnieuw op met Begin Gemist. Handig wanneer je net te laat was voor het openmaken van de eerste koffertjes. Natuurlijk kan je met de TV App ook een hele aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht opnemen. En zelfs bewaren tot wel 365 dagen!

Kijk live alle spannende momenten van Miljoenenjacht

Onder de vertrouwde leiding van Linda Mol begint Postcode Loterij Miljoenenjacht op 5 september alweer aan haar 38e seizoen. In het programma krijgt een kandidaat de kans op maximaal 5 miljoen euro. Daar gaat wel eerst een bloedstollende achtbaan aan vooraf waar de kandidaat koffertjes moet openen met hopelijk zo laag mogelijke geldbedragen. Op deze manier stijgt de waarde van het koffertje van de kandidaat en kan deze miljoenen euro’s waard zijn.

De grote vraag blijft altijd: wordt er doorgespeeld tot het bittere eind of kiest de kandidaat voor een deal met de ‘bank’? Het leverde in het verleden al veel memorabele uitzendingen van Postcode Loterij Miljoenenjacht op. Ook vorig seizoen vlogen de hoge bedragen de deur uit. Zo wisten Danielle uit Spijkenisse en Maarten uit Enschede allebei met € 550.000 euro de studio uit te lopen. Kent Postcode Loterij Miljoenenjacht 2021 wel een kersverse miljonair? Je ziet het bij Canal Digitaal!

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Miljoenenjacht live met de TV App

De meest enerverende momenten van Postcode Loterij Miljoenenjacht kijk je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Maar er is nog veel meer te zien! Wat dacht je van maar liefst 78 tv-zenders overal binnen de EU, de Eredivisie en andere topcompetities met ESPN op al je devices en de beste films & series on demand? Voor slechts € 14,95 per maand hoef jij niets meer te missen!

series-en-films-on-demand-kijken
 • Kijk live naar de strijd om grote geldprijzen bij Miljoenenjacht
 • Live of 7 dagen terugkijken 60+ zenders
 • Altijd de mooiste sportwedstrijden met ESPN Compleet
 • Overal toegang tot de leukste series en films
 • Op al je devices overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Postcode Loterij Miljoenenjacht uitgezonden? Miljoenenjacht is te zien op SBS6. Deze zender kijk je met nog 60+ andere kanalen altijd live met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht ook opnemen? Zeker, je kan tot wel 100 uur aan programma’s opnemen met de TV App. En deze programma’s ook nog eens maar liefst 365 dagen te bewaren!
 3. Op welke dag is Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien? Vanaf 5 september is Miljoenenjacht elke zondagavond live te zien op SBS6 met Canal Digitaal. Een aflevering terugkijken? Met de TV App is dat geen probleem!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot