Criminelen vinden met Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is op de Nederlandse beeldbuis. Kijk het misdaadprogramma van AVROTROS live bij Canal Digitaal op al je devices. Daarnaast kijk je ook heel simpel afleveringen van Opsporing Verzocht terug met de TV App. Voor slechts € 14,95 per maand kijk je tv waar en wanneer jij dat wilt.

M-alle-apparaten-kijken’

Opsporing Verzocht gemist?

Heb je de opsporingsberichten uit een aflevering van Opsporing Verzocht gemist? Gelukkig kijk je Opsporing Verzocht met de TV App tot 7 dagen terug. Liever het programma opnemen? Ook geen probleem. Met de TV App kan je het misdaadprogramma en andere shows tot wel 365 dagen bewaren. Of wil je nog eens die ene omschrijving van een verdachte aan het begin van Opsporing Verzocht terugkijken? Met Begin Gemist spoel je eenvoudig terug naar de start van de aflevering!

Kijk Opsporing Verzocht live kijken waar jij dat wilt!

Op 4 januari is het tweede deel van het seizoen Opsporing Verzocht 2021/2022 gestart. Na een korte stop gaan presentatrice Anniko van Santen en de politie onverminderd door om misdrijven op te lossen en verdachten op te sporen. Daarbij is de hulp van televisiekijkend Nederland natuurlijk essentieel.

De tips van kijkers leidt regelmatig tot opgeloste strafzaken in Opsporing Verzocht. Ook in Opsporing Verzocht 2022 zal politie en justitie een beroep doen op het waakzame oog van de kijker. Met Canal Digitaal kijk je alle afleveringen van Opsporing Verzocht op al je devices, waar en wanneer jij dat wilt!

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk nog veel meer met de TV App

Ben je benieuwd welke misdrijven opgelost gaan worden tijdens Opsporing Verzocht? Met de TV App van Canal Digitaal mis je geen moment. En je profiteert van nog veel meer: toegang tot 60+ tv-zenders, live Eredivisie voetbal met ESPN Compleet en de beste series & films on demand! Voor slechts € 14,95 per maand kijk jij jouw favoriete programma’s op al je devices!

series-en-films-on-demand-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Wie is de presentatrice van Opsporing Verzocht?

Ook tijdens Opsporing Verzocht 2022 is de presentatie in de vertrouwde handen van Anniko van Santen. Nederland kent Van Santen in eerste instantie van kinderprogramma’s als Telekids en Cartoon Express of dierenshows als Alle Dieren Tellen Mee. Maar inmiddels is ze alweer 17 jaar het gezicht van Opsporing Verzocht nadat ze in 2005 het stokje overnam van Frits Sissing. Anniko van Santen is naast presentatrice ook eindredacteur van Opsporing Verzocht.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Opsporing Verzocht uitgezonden? Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO1. Deze en 60+ andere zenders zijn altijd en overal te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Opsporing Verzocht ook opnemen? Zeker, ook Opsporing Verzocht kan je met de TV App van Canal Digitaal eenvoudig opnemen. Deze show en andere shows zijn tot wel 100 uur opnemen om ze maximaal 365 dagen te bewaren!
 3. Op welke dag is Opsporing Verzocht te zien? Opsporing Verzocht kijk je vanaf 31 augustus elke dinsdagavond op NPO1 met Canal Digitaal. Een aflevering gemist? Opsporing Verzocht kijk je eenvoudig terug met de TV App.
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot