De Rijdende Rechter doet weer uitspraak

Het programma van KRO-NCRV kijk je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Heb je een aflevering van De Rijdende Rechter gemist? Met de TV App (die maandelijks opzegbaar is) kijk je direct De Rijdende Rechter terug op al jouw devices voor slechts € 14,95 per maand!

inzet-de-rijdende-rechter’

De Rijdende Rechter gemist?

Heb je een aflevering van De Rijdende Rechter gemist of wil je een uitzending nog een keer terugkijken? Met de TV App kijk je altijd en overal jouw favoriete show tot 7 dagen terug. Net te laat ingeschakeld voor die knotsgekke burenruzie? Met Begin Gemist start je de uitzending weer heel eenvoudig op. En met de TV App kan je ook afleveringen opnemen en ze tot wel 365 dagen bewaren!

De Rijdende Rechter lost het op!

De Rijdende Rechter bemiddelt al sinds 1996 bij conflicten. Te hoge bomen, verkeerd geplaatste schuttingen, luidruchtige bovenburen, je kan het zo gek niet bedenken of De Rijdende Rechter krijgt er mee te maken. Soms lopen de ruzies zo hoog op dat alleen nog een uitspraak van De Rijdende Rechter uitkomst kan bieden.

Ook in het nieuwe seizoen gaat Mr. John Reid op pad met presentatrice Jetske van den Elsen. In De Rijdende Rechter 2022 bezoeken zij oude bekenden van het programma om te zien hoe het hen vergaat. Zijn de ruzies na de uitspraak van De Rijdende Rechter echt bijgelegd of sluimert er nog steeds iets tussen de verschillende kampen? De Rijdende Rechter is live te zien en terug te kijken met de Canal Digitaal TV App.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

De Rijdende Rechter en meer met de TV App!

Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle afleveringen van De Rijdende Rechter. Maar er is veel meer! Je hebt namelijk ook toegang tot 60+ tv-zenders, de mooiste voetbalduels met ESPN Compleet en de beste films & series on demand. De TV App is beschikbaar voor al je devices en je hebt overal binnen de EU toegang tot alle diensten. En dat voor slechts € 14,95 per maand!

series-en-films-on-demand-kijken
 • Kijk De Rijdende Rechter live of tot 7 dagen terug
 • Toegang tot 60+ zenders
 • De spannendste voetbalduels met ESPN Compleet
 • Altijd de beste series en films on demand
 • Tv-kijken overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Van Frank Visser naar John Reid

Wanneer je normaal gesproken De Rijdende Rechter zegt, zeg je automatisch Mr. Frank Visser. De besnorde rechter was tot 2015 het gezicht van het succesvolle programma, maar koos 6 jaar geleden voor een overstap naar SBS6. Daarmee verloor De Rijdende Rechter een icoon en in zijn plaats kwam Mr. John Reid om slepende conflicten op te lossen. Mr. Frank Visser doet hetzelfde, maar dan in de programma’s Mr. Frank Visser Doet Uitspraak en Mr. Frank Visser Rijdt Visite op SBS6.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt De Rijdende Rechter uitgezonden? De Rijdende Rechter is te zien op NPO1. Deze en nog 60+ andere tv-zenders zijn live te bekijken met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van De Rijdende Rechter ook opnemen? Geen probleem, met de TV App kan je tot wel 100 uur aan programma’s opnemen. Deze programma’s zijn maar liefst 365 dagen te bewaren!
 3. Vanaf wanneer is De Rijdende Rechter te zien? De Rijdende Rechter is vanaf 24 augustus te zien op NPO1. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig jouw favoriete show terug!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot