Tijd om de hersens te kraken met De Slimste Mens

In de zomer van 2023 verschijnt start het nieuwe seizoen van De Slimste Mens weer. Het geliefde kennisprogramma van de publieke omroep kijk je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Heb je een aflevering van De Slimste Mens gemist? Met de TV App kijk je direct jouw favoriete programma terug op al jouw schermen en is beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

slimste-mens-alle-apparaten’

De Slimste Mens gemist?

Heb je een aflevering van De Slimste Mens gemist of wil je een uitzending nog een keer terugkijken? Met de TV App kijk je altijd en overal jouw favoriete show tot 7 dagen terug. De gevatte intro van presentator Philip Freriks gemist? Met Begin Gemist start je de uitzending weer heel eenvoudig bij de openingstune van De Slimste Mens.

Wie is de knapste kop van dit seizoen in 2023?

Het 25e seizoen van De Slimste Mens start in de zomer van 2023. De spelshow waarbij een paar bekende Nederlanders onderworpen wordt aan de moeilijkste vragen blijft mateloos populair in ons land. Inmiddels behoort presentator Philip Freriks met zijn 23e seizoen tot het meubilair van het KRO-NCRV programma. Onder het toeziend oog van opper-commentator Maarten van Rossem staat ook dit seizoen weer garant voor spanning, humor en verrassende winnaars.

Want wie beschikt over stalen zenuwen en weet het hoofd koel te houden wanneer de kostbare secondes wegtikken? Ook in De Slimste Mens 2023 krijgen de kandidaten de opdracht zo snel mogelijk verbanden te zoeken en trefwoorden te noemen. Maar de grote vraag blijft elke dag weer: wie speelt er tactisch en wie vertrouwt volledig op zijn of haar kennis?

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

De Slimste Mens en meer met de TV App!

Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle afleveringen van De Slimste Mens. Maar er is veel meer! Je hebt namelijk ook toegang tot 60+ tv-zenders, de mooiste voetbalduels met ESPN en de beste films & series on demand. De TV App is beschikbaar voor al je schermen en je hebt overal binnen de EU toegang tot alle diensten. En dat voor slechts € 14,95 per maand!

feyenoord-live-op-tv
 • Train je brein met De Slimste Mens
 • Toegang tot 60+ zenders
 • De mooiste voetbalduels met ESPN Compleet
 • Altijd series en films on demand
 • Live tv kijken, tot 7 dagen terugkijken of opnemen
 • Overal binnen de EU op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Heb je nog vragen?

 1. Op welke zender wordt De Slimste Mens uitgezonden? De Slimste Mens is te zien op NPO2. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te bekijken met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 3. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 4. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 5. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 6. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 7. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 8. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 10. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.