Tussen Kunst en Kitsch keert terug

Binnenkort verschijnt een nieuw seizoen van Tussen Kunst en Kitch weer op de televisie. Het programma waarbij voorwerpen een verrassende waarde blijken te hebben, kijk je met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Een aflevering gemist? Terugkijken van alle 60+ tv-zenders is ook erg eenvoudig. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

tussen-kunst-en-kitsch-devices’

Tussen Kunst en Kitsch gemist?

Met Canal Digitaal hoef je dit seizoen niets te missen van Tussen Kunst en Kitsch. Kijk live mee hoe de experts vergeten objecten en andere verborgen schatten onderzoeken en de waarde bepalen. Of kijk de aflevering eenvoudig terug. Handig wanneer je een uitzending hebt gemist. Met de TV App kan je tot 7 dagen terugkijken, maar ook een programma eenvoudig opnemen. Of start de uitzending opnieuw met een druk op de knop via Begin Gemist.

Kostbare schalen en waardeloze schilderijen

Ook dit seizoen van Tussen Kunst en Kitch gaat voor verrassingen zorgen. Mensen komen weer uit alle windstreken om hun antieke bloempot of gevonden aquarel te laten beoordelen door de experts. Dat levert vaak mooie verhalen op en soms ook bijzonder fraaie taxaties. Bijvoorbeeld tijdens Tussen Kunst en Kitsch 2020 toen een schilderij van de schilder Adriaan de Lelie € 100.000 waard bleek te zijn.

Tussen Kunst en Kitsch is inmiddels zelf ook een waardevol antiek geworden want het programma is al sinds 1984 op de beeldbuis. Nadat Cees van Drongelen en Nelleke van der Krogt jarenlang de presentatie verzorgden, is deze sinds 2015 in handen van Frits Sissing. Aan hem de taak de verhalen achter de oude, soms stoffige, voorwerpen boven tafel te krijgen. Tussen Kunst en Kitsch kijk je waar en wanneer jij dat wilt met Canal Digitaal.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Tussen Kunst en Kitsch terugkijken met de TV App

Met de TV App van Canal Digitaal kijk je Tussen Kunst en Kitsch waar en wanneer jij dat wilt. Naast het geliefde programma van AVROTROS kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de mooiste sportmomenten op ESPN en de spannendste series & blockbusters op al je devices. De TV App kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

inzet-tv-miljuschka
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Professionele allesweters in Tussen Kunst en Kitsch

Naast Frits Sissing bestaat Tussen Kunst en Kitsch uit een leger experts. Maar liefst 24 allesweters werken mee aan het AVROTROS-programma, elk met hun eigen expertise. Zo is de een gespecialiseerd in schilderijen uit de 19e en 20e eeuw en weet de ander alles over zilver of beeldhouwwerken. Het zorgt ervoor dat elk object dat bij Tussen Kunst en Kitsch naar voren komt professioneel wordt bekeken en een nauwkeurige schatting van de waarde gemaakt kan worden.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Tussen Kunst en Kitsch uitgezonden? Tussen Kunst en Kitsch 2022 van AVROTROS is te zien op NPO1. Deze en nog 60+ andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van Tussen Kunst en Kitsch ook opnemen? Ja, De TV App zorgt ervoor dat je tot wel 100 uur aan programma’s kan opnemen. Deze programma’s zijn maar liefst 365 dagen te bewaren!
 3. Op welke dag is Tussen Kunst en Kitsch te zien? Tussen Kunst en Kitsch is elke woensdagavond te zien op NPO1. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Tussen Kunst en Kitsch terug!
 4. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 5. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 6. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 7. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Pure Energie Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 10. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 11. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 12. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot