Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen van Wie is De Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol gaat binnenkort van start. Het programma vol verborgen aanwijzingen, slinkse saboteurs en geheime bondjes kijk je live bij Canal Digitaal op al je devices. Daarnaast kijk je ook heel simpel afleveringen van Wie Is De Mol terug met de TV App. Voor slechts € 14,95 per maand kijk je al jouw favoriete programma’s waar en wanneer jij dat wilt. De app is gewoon maandelijks opzegbaar. Wel zo makkelijk.

M-alle-apparaten-kijken’

Wie Is De Mol gemist?

Wist je dat je Wie Is De Mol ook eenvoudig terugkijkt met Canal Digitaal? Handig wanneer je net onderweg was en de aflevering niet kon kijken. Wie Is De Mol 2023 kijk je tot 7 dagen terug met de TV App. Met Begin Gemist kan je WIDM ook nog eens later laten beginnen. Mocht je eerst nog even de aantekeningen in je mollenboekje willen bekijken…

Een nieuwe mol en een nieuwe locatie

Het 23e seizoen van Wie Is De Mol staat nu al garant voor spanning, sensatie en verdachtmakingen. Nadat we afgelopen jaar hebben genoten van een bloedstollend seizoen op de Canarische eilanden. Dit seizoen zullen de kandidaten strijden in het prachtige Zuid-Afrika.

Wie Is De Mol 2023 kijk je waar en wanneer jij dat wilt met Canal Digitaal. De jacht op de nieuwe mol voor 2023 is geopend. Heel veel kijkplezier en succes voor alle ‘Mollooten’.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Wie Is De Mol live of terug met de TV App

Kijk Wie Is De Mol 2022 waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App. Zo volg je alle aanwijzingen en eliminaties op de voet, maar krijg je ook heel veel extra’s! Bijvoorbeeld 60+ tv-zenders, alle kanalen van ESPN, de beste films & series on demand en handige interactieve functies als Begin Gemist. Nu voor slechts € 14,95 per maand!

series-en-films-on-demand-kijken
 • Overal Wie Is De Mol kijken
 • Alle kanalen van ESPN met internationale topcompetities
 • 60+ tv-zenders overal binnen de EU
 • De beste series en films on demand
 • Beschikbaar op al je devices
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Wie Is De Mol uitgezonden? Wie Is De Mol 2022 is te zien op NPO1. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Op welke dagen is Wie Is De Mol te zien? AVROTROS zendt Wie Is De Mol vanaf begin 2022 uit op zaterdagavond. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal kijk je eenvoudig Wie Is De Mol terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.