Satellietontvanger

 • Satellietontvanger

  Satellietontvangers

  Een satellietontvanger "vertaalt" het digitale televisiesignaal dat je schotel vanaf de satelliet ontvangt naar je tv. Je televisie geeft hierdoor het juiste beeld en geluid weer. Zodat jij kunt genieten van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

  Satellietontvangers bij CanalDigitaal

  Satellietontvangers (ook wel tuner, decoder of receiver genoemd) zijn er in vele soorten en maten. Als je bij ons een abonnement afsluit, krijg je standaard een HD-satellietontvanger (M7 MZ-101) in bruikleen. Vanaf het EntertainmentHD-pakket krijg je een HD-satellietontvanger mét opnamefunctie, waarmee je programma's kunt opnemen, pauzeren en terugspoelen (M7 MP-201). Via Pakket op Maat kan je zelf de satellietapparatuur selecteren die het beste bij jouw kijkgedrag en wensen past. De CanalDigitaal satellietontvangers worden allen door onze klantenservice ondersteund bij problemen.

  Groot assortiment digitale satellietontvangers

  Naast de satellietontvangers van CanalDigitaal, bestaan er nog vele andere (HD- en SD-)satellietontvangers. Meestal zijn deze net zo groot als, of kleiner dan, een DVD-speler en zijn ze in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

  Satelliet ontvanger kopen

  Een satellietontvanger (met of zonder recorder) kun je kopen in onze webshop. Let er bij de aanschaf van een satellietontvanger altijd op dat de ontvanger beschikt over een DVBS2-tuner en een CI+ sleuf (zodat deze geschikt is voor gebruik in combinatie met een CI+ module met geïntegreerde smartcard, de M7 CAM-701).

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons