Ajax live kijken?

Nu alle wedstrijden via CANAL+

ESPN Compleet, meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende series en films in één app

Kijk Ajax live

1e 7 dagen gratis, daarna €14,95 /maand

Ajax
Ajax
Stream Ajax live op elk device

Ben jij fan van Ajax? Bij CANAL+ kijk jij met ESPN waar en wanneer je wil naar alle wedstrijden en volg je het volledige seizoen van de Eredivisie live. Zo kijk je de wedstrijden van de Amsterdammers niet alleen op je tv, maar ook op je smartphone, tablet en laptop! Niet slecht, toch?

Kijk Ajax live
Wedstrijd van Ajax gemist? Kijk met één druk op de knop terug!

Bij CANAL+ mis jij niets van jouw favoriete club. Aftrap gemist? Geen probleem! Met Begin Gemist start je de wedstrijd direct opnieuw op. Liever op een later moment kijken naar de geweldige skills van de Amsterdammers? Alle wedstrijden van Ajax kijk je tot zeven dagen met gemak terug.

Kijk Ajax terug
Ajax

Ajax stream jij gemakkelijk met de TV app

Mis dit seizoen geen Eredivisieduel van Ajax met CANAL+. Stream overal binnen de EU en krijg toegang tot alle kanalen van ESPN. Naast heel veel sport, beschik je met de TV App over meer 75 tv-zenders en stream je de beste series en films. Bovendien is CANAL+ inclusief tv, sport, films en series beschikbaar op al je apparaten!

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Eredivisie
7 dagen gratis
CANAL+ TV, Sport, Films & Series
  14,95 / maand
Abonneer nu
  • check

    Meer dan 75 tv-zenders incl. ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4

  • check

    Kijk live of tot 7 dagen terug

  • check

    Kijk op je (smart-)tv, telefoon, tablet of laptop

  • check

    Sport incl. alles van de Eredivisie

  • check

    CANAL+: Urenlang kijkplezier met de beste films & series on demand

  • check

    Maandelijks opzegbaar

  • check

    Nu de eerste 7 dagen gratis

Komende wedstrijden

{{(new Date(item.date)).toLocaleDateString('nl-NL')}}

{{(new Date(item.date)).toLocaleTimeString('nl-BE', {timeStyle: "short"}) }}

Geen armaturen opgericht

Toon meer wedstrijden

stand

#Team positie GS P W G V DV-DT
Toon volgende teams

Komende wedstrijden Team

Sorteer op:

Spelersnaam Gesp. Min. Doelp. Geel Rood Gebles. Waard.

{{index + 1}}.

{{player.shortname}}

{{player.position}}

{{ translations('teams',player.team_name, 'nl')}}
{{player.apps}} {{player.mins}} {{player.goals}} {{player.yellow}} {{player.red}} {{player.rating ? player.rating.slice(0,4) : 0}}
Toon volgende spelers
Een club met een rijke geschiedenis

Ajax is één van de meest succesvolle en historische voetbalclubs van Nederland. De club is opgericht in 1900 en heeft sindsdien vele prijzen gewonnen, waaronder maar liefst 35 landstitels, 20 KNVB bekers en 4 Europa Cups I. Ajax speelt zijn thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA, één van de grootste en meest moderne stadions van Nederland, met een capaciteit van meer dan 55.000 toeschouwers.

Ajax heeft door de jaren heen vele legendarische spelers voortgebracht, waaronder Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp. Deze spelers hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis en het succes van de club. Ajax heeft ook een aantal beroemde en succesvolle trainers gehad, waaronder Rinus Michels, Johan Cruijff en Louis van Gaal.

Naast de successen op het veld heeft Ajax ook een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. De club heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de zogenaamde "Totaalvoetbal" speelstijl, die bekend staat om zijn creativiteit, aanvallende spel en hoge druk op de tegenstander. Ajax heeft ook een goede reputatie op het gebied van talentontwikkeling, waarbij jonge spelers worden opgeleid tot toptalenten.

Volg de wedstrijden van Ajax live of kijk ze terug. Ontdek nu of de TV App van CANAL+ iets voor jou is met een gratis eerste week.

Start je eerste week gratis

Heb je nog vragen?