De NBA kijk je live bij CANAL+

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
NBA

De Amerikaanse NBA: exclusief bij ESPN!

Dit seizoen kijk je de mooiste duels van de NBA exclusief op ESPN bij CANAL+. De strijd om een plek in de play-offs gaat ook dit jaar weer tussen de allerbeste basketbalteams van Amerika. Voor slechts € 14,95 per maand kijk jij waar en wanneer je dat wilt naar een van de meest prestigieuze en spectaculaire sportcompetities ter wereld! Kijk daarnaast naar alle andere sporten en programma’s op meer dan 75 zenders en ESPN-Compleet. Gebruik de TV App op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet.

NBA
Kijk live naar de NBA

Meer dan 200 topduels, zo’n 5 wedstrijden per week en alle Saturday en Sunday potjes. ESPN pakt groot uit met de introductie van live NBA op de Nederlandse televisie. De ene slamdunk na de andere alley oop vliegt je om de oren met deze programmering van ESPN met Canal Digitaal. Kijk live naar een nieuw seizoen vol NBA-spektakel voor slechts € 14,95 per maand met ESPN bij CANAL+.

Nu 7 dagen gratis
Alles van de NBA op ESPN

ESPN brengt je meer NBA dan alleen maar live wedstrijden. Met programma’s als NBA Countdown en NBA Courtside en het dagelijkse NBA Today blijf je volledig op de hoogte van alle ins en outs van deze Amerikaanse topcompetitie. Het is het meest uitgebreide NBA-aanbod ooit op de Nederlandse televisie. LeBron James, Anthony Davis, Kevin Durant, je ziet ze elke week schitteren op je tv, laptop, tablet en smartphone. Want de NBA is te zien op alle kanalen van ESPN en kijk je met CANAL+ waar en wanneer jij dat wilt!

Nu 7 dagen gratis
NBA

De NBA kijk je overal met de TV App

Met de CANAL+ TV App kijk je naar de NBA wanneer het jou uitkomt. Zo heb je op elk device toegang tot alle 4 de zenders van ESPN en kan je overal binnen de EU de mooiste acties bekijken. Maar je krijgt meer! Met de TV App heb je ook de beschikking over meer dan 75 tv-zenders, de beste films en series en alle andere topsporten van ESPN. De TV App kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

NBA
Maandelijks opzegbaar
CANAL+ TV, Sport, Films & Series
  14,95 / maand
Abonneer nu
  • check

    Alle wedstrijden van de NBA op al je devices

  • check

    Kijk live naar ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4

  • check

    Toegang tot meer dan 75 tv-zenders zonder kabels of kastje

  • check

    Altijd de beste series en films on demand

  • check

    Overal binnen de EU jouw favoriete programma’s

  • check

    Terugkijken tot wel 7 dagen

Op weg naar de play-offs

De strijd in de Eastern en Western Conference barst los met een groot aantal kanshebbers voor de titel. Opnieuw lijken de Milwaukee Bucks en de LA Lakers gedoodverfde titelkandidaten, maar outsiders als de LA Clippers en Brooklyn Nets mogen we zeker niet uitsluiten. Kunnen de Phoenix Suns opnieuw de finale halen of lukt het de Bucks toch om hun titel te prolongeren? Het belooft wederom een spannend seizoen te worden op de Amerikaanse basketbalvelden!

Eredivisie

Volg live de titelstrijd in de Eredivisie

Mis geen seconde en kijk alle duels van de Nederlandse Eredivisie live met ESPN bij Canal Digitaal. Beschikbaar op al je devices!

Champions League

Ook de Champions League kijk je altijd en overal

De beste clubs, de duurste spelers, de meest prestigieuze beker. Ook de Champions League kijk je live met Canal Digitaal.

Eredivisie

Nederlands succes in de Europa League?

Volg de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de Europa League op de voet met ESPN bij Canal Digitaal. Live wedstrijden en uitgebreide analyses. Waar en wanneer jij dat wilt!

Heb je nog vragen?