De Amerikaanse NBA: exclusief bij ESPN!

Dit seizoen kijk je de mooiste duels van de NBA exclusief op ESPN bij Canal Digitaal. De strijd om een plek in de play-offs gaat ook dit jaar weer tussen de allerbeste basketbalteams van Amerika. Voor slechts € 14,95 per maand kijk jij waar en wanneer je dat wilt naar een van de meest prestigieuze en spectaculaire sportcompetities ter wereld! Kijk daarnaast naar alle andere sporten en programma’s op 60+ zenders en ESPN-Compleet. Gebruik de TV App op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet.

nba-alle-devices

Kijk live naar de NBA

Meer dan 200 topduels, zo’n 5 wedstrijden per week en alle Saturday en Sunday potjes. ESPN pakt groot uit met de introductie van live NBA op de Nederlandse televisie. De ene slamdunk na de andere alley oop vliegt je om de oren met deze programmering van ESPN met Canal Digitaal. Kijk live naar een nieuw seizoen vol NBA-spektakel voor slechts € 14,95 per maand met ESPN bij Canal Digitaal.

Alles van de NBA op ESPN

ESPN brengt je meer NBA dan alleen maar live wedstrijden. Met programma’s als NBA Countdown en NBA Courtside en het dagelijkse NBA Today blijf je volledig op de hoogte van alle ins en outs van deze Amerikaanse topcompetitie. Het is het meest uitgebreide NBA-aanbod ooit op de Nederlandse televisie. LeBron James, Anthony Davis, Kevin Durant, je ziet ze elke week schitteren op je tv, laptop, tablet en smartphone. Want de NBA is te zien op alle kanalen van ESPN en kijk je met Canal Digitaal waar en wanneer jij dat wilt!

De NBA kijk je overal met de TV App

Met de Canal Digitaal TV App kijk je naar de NBA wanneer het jou uitkomt. Zo heb je op elk device toegang tot alle 4 de zenders van ESPN en kan je overal binnen de EU de mooiste acties bekijken. Maar je krijgt meer! Met de TV App heb je ook de beschikking over 60+ tv-zenders, de beste films en series en alle andere topsporten van ESPN. De TV App kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

ajax-tv-kijken’
 • Alle wedstrijden van de NBA op al je devices
 • Kijk live naar ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4
 • Toegang tot 60+ zenders zonder kabels of kastje
 • Altijd de beste series en films on demand
 • Overal binnen de EU jouw favoriete programma’s
 • Terugkijken tot wel 7 dagen
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Op weg naar de play-offs

De strijd in de Eastern en Western Conference barst los met een groot aantal kanshebbers voor de titel. Opnieuw lijken de Milwaukee Bucks en de LA Lakers gedoodverfde titelkandidaten, maar outsiders als de LA Clippers en Brooklyn Nets mogen we zeker niet uitsluiten. Kunnen de Phoenix Suns opnieuw de finale halen of lukt het de Bucks toch om hun titel te prolongeren? Het belooft wederom een spannend seizoen te worden op de Amerikaanse basketbalvelden!

Heb je nog vragen?

 1. Hoeveel NBA-duels zendt ESPN dit seizoen uit Met ESPN bij Canal Digitiaal heb je dit seizoen toegang tot ruim 200 spectaculaire wedstrijden uit de NBA. Dat betekent dat je op al je devices zo’n vijf duels per week kunt kijken!
 2. Op welke devices kan ik de NBA kijken? Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle duels op je smart-tv, pc, laptop, tablet en smartphone. De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android.
 3. Kan ik ook andere sporten bekijken met ESPN bij Canal Digitaal? Zeker, naast de NBA heb je ook toegang tot veel voetbalcompetities zoals de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker en Europees voetbal. Maar je kijkt ook live naar de mooiste tennistoernooien en verschillende Amerikaanse topcompetities zoals de NFL, NHL en MLB.
 4. Kan ik ook in het buitenland live naar de NBA kijken? Ja, met de Canal Digitaal TV App kijk je het beste basketbal vanuit elk land van de Europese Unie. Gewoon op je eigen device!
 5. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk het live of kijk tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op 2 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 6. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je smartphone, tablet, je laptop of pc. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk via je browser. Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Dus je ziet al alles. Klik hier om in te loggen
 7. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 8. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
 9. Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten? Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze maand rekening met een maand opzegtermijn.
 10. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Heb ik 14 dagen herroepingsrecht? Als je jouw account activeert, dan vervalt het herroepingsrecht. Je kunt namelijk vanaf dat moment gelijk tv-kijken.
 12. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
  • 4. Open de app als de installatie voltooid is.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot