Kijk fc groningen eredivisie live

Stream Groningen live op elk device

Ben jij fan van FC Groningen? Bij Canal Digitaal kijk jij met ESPN waar en wanneer je wil naar alle wedstrijden en volg je het volledige seizoen van de Keuken Kampioen Divisie live. Zo kijk je de wedstrijden van de Groningers niet alleen op je tv, maar ook op je smartphone, tablet en laptop!

Kijk FC Groningen live
Kijk fc groningen eredivisie live

Wedstrijd van FC Groningen gemist? Kijk met één druk op de knop terug!

Bij Canal Digitaal mis jij niets van jouw favoriete club. Aftrap gemist? Geen probleem! Met Begin Gemist start je de wedstrijd direct opnieuw op. Per ongeluk de wedstrijd gemist van de toppers van het voetbalteam uit Groningen? Alle wedstrijden van FC Groningen kan je tot 7 dagen met gemak terugkijken. Extreem genieten!

Kijk FC Groningen terug

FC Groningen stream jij gemakkelijk met de TV app

Mis dit seizoen geen duel in de Keuken Kampioen Divisie van FC Groningen met de Canal Digitaal TV App. Stream overal binnen de EU en krijg toegang tot alle kanalen van ESPN, zo profiteer je van heel veel extra’s. Hiermee beschik je over maar liefst 60+ tv-zenders en kijk je de beste series en films on demand. Bovendien is de Canal Digitaal TV App geschikt voor al je apparaten!

groningen-tv-kijken’
 • Alle wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie op elk device
 • Toegang tot ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4
 • Kijk live naar meer dan 60 zenders zonder kabels of kastje
 • Stream de beste films en series
 • Tv kijken overal binnen de EU
 • Terugkijken tot 7 dagen
Start je 1E week gratis

Komende wedstrijden

{{(new Date(item.date)).toLocaleDateString('nl-NL')}}

{{(new Date(item.date)).toLocaleTimeString('nl-BE', {timeStyle: "short"}) }}

Geen armaturen opgericht

Toon meer wedstrijden

stand

#Team positie GS P W G V DV-DT
Toon volgende teams

Spelers lijst

Sorteer op:

Spelersnaam Gesp. Min. Doelp. Geel Rood Gebles. Waard.

{{index + 1}}.

{{player.shortname}}

{{player.position}}

{{ translations('teams',player.team_name, 'nl')}}
{{player.apps}} {{player.mins}} {{player.goals}} {{player.yellow}} {{player.red}} {{player.rating ? player.rating.slice(0,4) : 0}}
Toon volgende spelers

Er gaat niets boven Groningen

FC Groningen is een voetbalclub uit de gelijknamige stad in het noorden van Nederland en is opgericht in 1971. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion, dat plaats biedt aan ruim 22.500 toeschouwers. De club heeft een trouwe achterban en een aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder de KNVB Beker in 2015.

De club staat bekend om haar jeugdopleiding en heeft in het verleden diverse talenten voortgebracht die later op hoog niveau hebben gespeeld. Daarnaast heeft FC Groningen ook een aantal bekende namen in haar selectie gehad, zoals Arjen Robben en Luis Suarez.

Naast de sportieve prestaties heeft FC Groningen ook een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Zo organiseert de club jaarlijks diverse maatschappelijke projecten en evenementen om bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de stad en haar inwoners.

Ben je een fan van FC Groningen? Stream de wedstrijden live of kijk ze terug op Canal Digitaal. Probeer nu de eerste week de TV App van Canal Digitaal gratis.

Start je 1e week gratis

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik bij Canal Digitaal alle wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie live kijken? Ja, met toegang tot alle kanalen van ESPN kijk je elk duel van de Keuken Kampioen Divisie live. Waar en wanneer jij dat wilt.
 2. Op welke devices kan ik de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie kijken? Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle duels op je smart-tv, pc, laptop, tablet en smartphone. De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android.
 3. Wat is er naast de Keuken Kampioen Divisie nog meer te zien op ESPN, ESPN2, ESPN 3 en ESPN 4? Naast de Keuken Kampioen Divisie kijk je ook naar Eredivisie, de KNVB Beker, Europees voetbal, internationaal voetbal, de mooiste tennistoernooien en verschillende Amerikaanse topcompetities zoals de NBA, NFL, NHL en MLB.
 4. Op welke dagen zijn de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie te zien? De standaard speeldagen in de Keuken Kampioen Divisie zijn vrijdag, en maandag. Dit kan soms wijzigen door interlandvoetbal, Europees voetbal of bekervoetbal.
 5. Kan ik ook in het buitenland live naar de Keuken Kampioen Divisie kijken? Ja, met de Canal Digitaal TV App kijk je alle duels van de Keuken Kampioen Divisie vanuit elk land van de Europese Unie. Gewoon op je eigen device!
 6. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk het live of kijk tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op maar liefst 5 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 7. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je smartphone, tablet, je laptop of pc. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk via je browser. Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Dus je ziet al alles. Klik hier om in te loggen
 8. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
 10. Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten? Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze maand rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Heb ik 14 dagen herroepingsrecht? Als je jouw account activeert, dan vervalt het herroepingsrecht. Je kunt namelijk vanaf dat moment gelijk tv-kijken.
 13. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
  • 4. Open de app als de installatie voltooid is.