Video on demand

Behoefte aan een adrenalinestoot? Met video on demand van Canal Digitaal kijk je binnen no-time naar spectaculaire actiefilms. Maar ook naar award winnende drama’s, mooie docu’s én de beste series. Je kiest uit MovieMAX, Film1 en erotheek aanbod. En kijk op al je devices.

Meer over VOD
SEO image attr here
Channels

Canal Digitaal TV App

Met de gratis Canal Digitaal TV app voor iOS of Android wordt elke smartphone, pc, laptop en tablet een ‘persoonlijke’ televisie. Ideaal voor gezinnen, want iedereen ziet precies wat ‘ie wil zien. De Canal Digitaal TV app werkt bovendien buitenshuis: genieten in het zonnetje dus.

Meer over de tv app

Live tv pauzeren

Met de interactieve ontvangers van Canal Digitaal kookt de fluitketel nooit over en zit niemand ook maar een seconde zonder drankje. Je hebt namelijk alle tijd om die te pakken, want je kunt programma’s gewoon pauzeren. En verder kijken wanneer je wilt.

Meer over onze apparatuur
SEO image attr here
Channels

Tv-gids

De interactieve tv-gids van Canal Digitaal is supercompleet én superoverzichtelijk. Je kunt er bovendien films en series mee huren (video on demand) en opnames mee inplannen. Niet alleen op televisie, want de gids doet het even goed op pc, tablet en smartphone.

Bekijk de tv-gids