• Video on Demand

  De dichtstbijzijnde bioscoop is je woning

  Na een drukke werkdag behoefte aan een adrenalinestoot? Met Video on Demand van Canal Digitaal kijk je binnen no time naar spectaculaire actiefilms. Maar ook naar awardwinnende drama’s, inspirerende docu’s én je favoriete series. Ideaal voor een weekendje binge-watchen! Je kiest uit het enorme MovieMAX-, Film1- en erotheekaanbod. Dat continu wordt aangevuld met recente blockbusters en filmhuisfavorieten.

  1. Alle genres, altijd actueel Met video on demand kies je uit honderden titels van MovieMAX, Film1 en de erotheek. Denk aan bekende blockbusters, maar ook aan ‘kleinere’ films uit de culturele hoek. Omdat het aanbod continu wordt ververst en uitgebreid, draait er in jouw woning altijd wel een film die je wilt (nee, moet!) meepakken. En dat geldt ook voor series.
  2. Makkelijk kijken Genieten van video on demand is simpel. Kies een film of serie in onze videotheek, bevestig je keuze en de huurperiode start. Word je halverwege verrast door de deurbel en willen vrienden of familie niet gezellig meekijken? Geen probleem. Je kunt films en series bij Canal Digitaal gewoon pauzeren. En later (binnen de huurperiode) verder kijken. Je betaalt video’s achteraf, via de Canal Digitaal nota.
  3. Je kijkt op al je devices Bij Canal Digitaal zie je gehuurde films en series op al je devices. Op tv, pc, laptop, tablet en smartphone dus. Start op de bank, eindig in bed. Je kijkt gewoon verder!
  Bestel je favoriete film
  SEO image attr here
  Channels

  Met Video on Demand van Canal Digitaal

  draait er altijd wat goeds in de thuisbioscoop

  Met Video on Demand is het lastig om nog van de bank op te staan. Er draait namelijk altijd wel wat goeds! Start de zondag als pyjamadag met de kids en grinnik om een fantastische animatiefilm. Zodra de kids gaan sporten, switch je naar een docu. En ’s avonds is het tijd voor actie of romantiek. Nog puf? De erotheek is 24/7 open!

  Bekijk zelf de voordelen van Video on Demand van Canal Digitaal:

  • Film1 + MovieMAX + erotheek
  • Recente films en series, steeds vaker in HD
  • Kijk direct, betaal achteraf
  • Beschikbaar op al je devices
  Bestel je favoriete film

  Heb je nog vragen?

  1. Hoe kan ik video's on demand kijken bij Canal Digitaal? Met de interactieve Canal Digitaal ontvangers (M7 MZ-101 en M7 MP-201) heb je meteen toegang tot de volledige videotheek, inclusief 18+ aanbod. Daar huur je (heel) veel (heel) recente films en series. Je kunt films en series ook via Google Chromecast naar je TV streamen, namelijk met de Canal Digitaal TV App of via Live TV op de website. Handig!
  2. Wat is het aanbod van video's on demand bij Canal Digitaal? Bij Canal Digitaal kies je uit honderden gratis én betaalde films en series. Het volledige video on demand aanbod van MovieMAX en Film1 is bij ons beschikbaar. Daarnaast hebben we een uitgebreide erotheek.
  3. Moet ik me aanmelden voor of abonneren op Video on Demand? Nee! Als jouw interactieve satellietontvanger verbonden is met internet, heb je automatisch toegang tot ‘Films & Series’. Daar vind je het aanbod van MovieMAX, Film1 en de Erotheek. Veel films zijn gratis te zien. Voor huren geldt: je betaalt alleen voor wat je kijkt. En dat wordt achteraf (op je nota) verrekend.
  4. Moet ik films en series bij Canal Digitaal meteen (vooraf) betalen? Nee, de kosten worden op je maandelijkse factuur verrekend. Je betaalt dus pas achteraf. Voor een overzicht van de gehuurde films en series, kun je altijd je nota’s raadplegen. Die vind je onder andere in je persoonlijke klantomgeving. Overigens zijn veel series en films helemaal gratis te bekijken.
  5. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.
 • Heb je nog vragen