•  
 • WhatsOnTV:
  persoonlijke kijktips van onze tv-goeroes

  Met meer dan 400 zenders is er altijd iets te zien wat je leuk vindt. Maar als je tóch even niets kunt vinden, helpen wij je natuurlijk graag op weg. Met WhatsOnTV geven we je persoonlijke aanbevelingen en kijktips. 100% persoonlijk voor jou, van 100% echte Canal Digitaal-mensen.

  Wat is er op tv? Eerste Hulp bij Niet Weten Wat Te Kijken

  Niks zo lekker als een avondje het rijk alleen. Precies het eten bestellen waar jij trek in hebt (koken komt morgen wel weer – net als de afwas) en heerlijk ontspannen op de bank de romcom kijken waar je zin in hebt. Of de actiefilm. Of de dramaserie. Of…. We snappen eigenlijk wel dat, gezien ons enorme aanbod, een verrassende kijktip soms best handig is. Dus geven we die. Met WhatsOnTV, onze persoonlijke chatservice.

  Hoe werkt WhatsOnTV

  Het werkt heel simpel. Ga naar de Facebook-pagina van Canal Digitaal en stuur ons een Messenger-bericht. We stellen je een paar simpele vragen. Op basis van jouw antwoorden geven we je kijktips voor programma’s die passen bij je interesses en wensen, maar die je zelf misschien niet gekozen zou hebben. En ziedaar: avond gered!

  Stel WhatsOnTV een vraag

   

 • Volg ons op
  FacebookTwitter  
  Inschrijven voor de nieuwsbrief van Canal Digitaal
  Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.