•  
 • Film1

  Film1:

  all inclusive bioscoopticket voor maar € 13,95 per maand

  Film1 is geen filmzender. Film1 is vier filmzenders! Of je nu de nieuwste Hollywood blockbusters in HD van het beeld wilt zien spatten of liever inspiratie tankt met een mooie filmhuisfilm: bij Film1 zie je de beste films én series. Op vier reclamevrije kanalen. En on demand. Onderweg? Geniet dan op je laptop, tablet of smartphone!

   
 • Film1

  Film1 Premiere HD

   

  Dé film-hits. Net uit de bioscoop. Nu op al jouw schermen. Dat is wat Film1 Premiere te bieden heeft. Een aanrader zijn de ‘Mega Weekends’, waarin je de beste blockbusters en familiefilms uit de enorme Film1 catalogus ziet. Popcorn, glaasje prik? Genieten!

  Film1-Premiere  
 • Film1action
  Film1-action

  Film1 Action

   

  Bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, onderhuidse horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction: Film1 Action laat je bloed sneller stromen. Het perfecte recept voor mensen die een shotje adrenaline niet afslaan.

 • Film1

  Film1 Family

   

  Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Non-stop, maar slim geprogrammeerd. Pas na 20:30 uur komen er films langs die minder geschikt zijn voor de allerjongste kijkers. Ook fijn: overdag nagesynchroniseerd, ’s avonds ondertiteld.

  Film1-Family
 • Film1sundance
  Film1 Drama

  Film1 Drama

   

  Op Film1 Drama worden 's werelds beste verhalen verteld. Van fijne feelgoodfilms en aangrijpende arthousehits tot de nieuwste series, kortom een breed aanbod dat alle emoties zal prikkelen.

 • Film1

  Film1 App

   

  Volgens sommige mensen ervaar je films het meest intensief op het grote scherm. Volgens ons valt er ook op tablet, laptop en telefoon volop van te genieten. Film1 laat de keuze aan jou, want je ziet wat je wilt zien, op al je devices. Inclusief video on demand. 

  TV overal