• Film1

  Film1 Go applicatie

  Bepaal zelf hoe je kijkt op je pc, laptop, tablet of smartphone

  Met een Film1-abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime film- en serieaanbod van Film1. Je kunt maar liefst 4 apparaten selecteren, ongeacht of dit een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. Deze service wordt door Canal Digitaal gratis aangeboden aan Film1-abonnees.

  Wat is er nodig om Film1 om op je pc, laptop, tablet of smartphone Film1 te kijken?

  • Allereerst een abonnement op Film1, want deze service is uitsluitend beschikbaar voor klanten met het TopHD-pakket, een los abonnement op Film1 of Film1/Sport1
  • Een breedband internetverbinding met een constante verbinding van ten minste 3 Mb/s.
  • Een Mijn Canal Digitaal-account, omdat je met deze inloggegevens kunt inloggen op Film1.nl
  • De Film1 app of een internetbrowser met de (gratis) Microsoft Silverlight plug-in. 

  Hoe kom ik aan een account voor Mijn Canal Digitaal?

  Je kunt een gratis account aanmaken op de Canal Digitaal website. In een paar stappen kun je je registreren en een persoonlijke omgeving creëren.

  Hoe kan ik Film1 op mijn pc, laptop, tablet of smartphone kijken?

  Je kunt Film1 kijken via je PC, laptop, tablet en smartphone. Om via PC of Mac te kijken surf je naar Film1.nl en kun je inloggen met je Canal Digitaal-account. Wil je via de iPad of iPhone kijken, download dan de Film1 app via de Appstore van Apple. Je kunt vervolgens via instellingen inloggen in de app. De App voor Android is te downloaden in de Google Playstore. Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om via Linux te kijken.

  Is deze service gratis beschikbaar? 

  Ja, deze online kijkservice is speciaal voor klanten met een Film1Sport1-pakket, het optiepakket Film1 of het TopHD-pakket (gratis) beschikbaar.

  Op welke apparaten kan ik Film1 kijken?

  Met Film1 kun je op je pc, tablet en smartphone op aanvraag (on demand) kijken naar het actuele filmaanbod van Film1. Daarnaast kun je met Film1 genieten van diverse series.

  Film1 biedt je: 

  • Een gratis aanvullende on demand service
  • Kijken via PC en laptop via Film1.nl
  • Kijken op je tablet of smartphone via de Film1 app
  • Toegang tot films en series op 4 apparaten
  • De mogelijkheid films en series te stoppen en pauzeren en indien gewenst, verder te kijken op een ander apparaat
  • Keuze uit meer dan 400 films en series
  • Iedere dag nieuwe titels

  Zo kun je kijken

  Heb je een (los) abonnement op Film1, Film1Sport1 of het TopHD-pakket? Dan kun je ook gratis Film1 op je pc, laptop, tablet of smartphone kijken. Heb je het EntertainmentHD-pakket of nog geen abonnement op Film1, maar wil je Film1 wel ontvangen? Neem dan een aanvullend abonnement op Film1. De Film1 app voor iPad en iPhone is in de Apple App Store te downloaden. Voor Android gebruikers is de app te downloaden in Google Playstore.

  Om op je PC of laptop via internet te kijken, log je in op Film1.nl.

  Zo log je in

  Met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord dat je ook gebruikt voor 'Mijn Canal Digitaal' log je snel, veilig en eenvoudig in op de beveiligde omgeving van Film1.nl.

  Nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Canal Digitaal? Of ben je die vergeten? Klik dan hier.