TopHD: enorm aanbod aan zenders voor digitale tv & HDTV

TopHD - méér films, méér sport én een gratis tweede tv-aansluiting! Met dit digitale televisie-abonnement geniet je van het beste wat er op tv-gebied te krijgen is. Naast drie kanalen van Ziggo Sport Totaal en toegang tot de Ziggo Sport Totaal-app (Ziggo Sport GO), ontvang je ook vier kanalen van Film1 en krijg je toegang tot Film1 GO. En natuurlijk de meeste zenders in HD-kwaliteit.

Voor je eerste tv-aansluiting ontvang je standaard een interactieve HD-recorder waarmee je live-tv kunt pauzeren en opnemen en waarmee je toegang krijgt tot interactieve diensten (‘Films & Series’ en de ‘Erotheek’). Daarnaast ontvang je gratis de HD-apparatuur voor een tweede tv-aansluiting. Handig als je bijvoorbeeld ook in je slaapkamer wilt kijken. Je betaalt alleen de registratiekosten en de maandelijkse kosten van je abonnement voor een extra TV.

 • Ruim 85 digitale tv-zenders
 • 25 HD-zenders, waaronder Film1- en Ziggo Sport Totaal-zenders in HD
 • Meer dan 170 vrij te ontvangen zenders, waarvan 23 in HD
 • Complete HDTV-schotelset incl. satellietschotel, HD-recorder en HD-ontvanger voor je 2e tv-aansluiting t.w.v. € 629,- in bruikleen
 • TV-aansluiting gratis geïnstalleerd door onze monteur
 • Overal TV kijken op smartphone, tablet of PC met de TV App 

Wil je liever zelf je pakket samenstellen, ga dan naar Pakket op Maat.

 • Welke zenders krijg ik?
  Zenders TopHD

  Uitgebreider dan TopHD kan bijna niet. Met TopHD kijk je naar alle zenders van EntertainmentHD. Bovendien krijg je de volledige Film1-, Ziggo Sport-pakketten. Lees verder...

 • Meer over satelliet-tv van CanalDigitaal
  Satelliet tv uitleg

  Met een schotel van CanalDigitaal ontvang je honderden Nederlandse en buitenlandse televisie- en radiozenders via de satelliet. Lees verder...

 • CanalDigitaal TV App
  tv-app

  Maak tv kijken nog leuker met de gratis CanalDigitaal TV App. Daarmee kijkt u uw favoriete programma’s namelijk overal in Nederland gewoon op uw smartphone, tablet of pc. Lees verder...

 • Wat is HDTV?
  HDTV

  HDTV staat voor High Definition TV. De hoge resolutie geeft een veel betere beeldkwaliteit dan standaardtelevisie. Het is net alsof je er zelf bij bent. Lees verder...

 • Apparatuur
  Alles in 1 Top apparatuur

  Voor digitale televisie en kijken in HD heb je een HD-satellietontvanger, een schotel en een ontvangstkop nodig. Deze krijg je van ons gratis in bruikleen. Andere apparatuur kiezen bij CanalDigitaal is ook mogelijk: bestel via 'Pakket op maat' op deze website. Lees verder...

 • Gratis installatie
  Installatie

  Onze monteur komt bij je thuis om de satellietset gratis te installeren. Lees verder...

 • Veelgestelde vragen
  • Uit welke tv-abonnementen kan ik kiezen bij CanalDigitaal?

   CanalDigitaal levert complete satellietsets om digitale tv en radio mee te ontvangen. De apparatuur ontvang je van ons in bruikleen tegen een zéér gunstig tarief en je neemt een abonnement op het zenderpakket van je keuze:

   BasisHD (alle populaire radio- en tv-zenders en zéér veel HD-zenders)
   FamilieHD (de zenders van BasisHD + extra jeugdzenders en zenders voor het hele gezin)
   EntertainmentHD (de zenders van BasisHD, FamilieHD + extra sport-, entertainment- en erotiekzenders)
   TopHD (alle CanalDigitaal- en vrij-te-ontvangen zenders)
   TopHD met extra Britse zenders (als extra t.o.v. TopHD vrij-te-ontvangen zenders uit het Verenigd Koninkrijk)

   Of stel zelf je pakket samen via Pakket op maat op deze website!

   Wil je van digitale tv en radio genieten in het buitenland met een schotelset die je mee kunt nemen? Bijvoorbeeld op vakantie, op de camping of in je vakantiewoning? Ga dan naar onze webshop en bestel de Recreatieset!

   Wil je een Alles-in-1-pakket bestellen met naast tv en radio ook internet en telefonie? Neem dan een kijkje op de website van ons broertje Online.nl.

  • Hoeveel tv-toestellen kan ik aansluiten?

   Bij CanalDigitaal kun je maximaal 3 tv-toestellen aansluiten.

   Per aan te sluiten tv-toestel heb je een satellietontvanger nodig. Wij leveren onze satellietontvangers met geïntegreerde smartcard. Een 2e en eventueel 3e tv-toestel sluit je aan tegen een gereduceerd abonnementstarief (€ 9,50 per maand). Onze monteur installeert de eerste tv-set voor je. De extra tv-sets worden werkend opgeleverd. Zelf sluit je de extra ontvangers aan en werk je de bekabeling weg. De satellietontvangers van CanalDigitaal kun je ook op internet aansluiten voor toegang tot interactieve diensten, zoals 'Films & Series' en een 'Erotheek'.

   Via de extra kijkpunten kijk je naar ons Extra TV BasisHD-pakket (bij een abonnement op BasisHD) of het Extra TV FamilieHD-pakket (bij een abonnement op FamilieHD, EntertainmentHD en TopHD). Bij TopHD leveren we je een gratis 2e interactieve HD-ontvanger met geïntegreerde smartcard. Je betaalt alleen de eenmalige registratiekosten van € 29,95 en je maandelijkse extra abonnementskosten van € 9,50.

   Kies voor TopHD Brits als je geen 2e HD-ontvanger wilt om een extra kijkpunt aan te sluiten en je ontvangt de gratis ontvangstkop (Triple LNB) waarmee je het signaal van maar liefst 3 verschillende satellieten ontvangt. Standaard ontvang je het signaal van 2 verschillende satellieten met de ontvangstkoppen (Duo LNB) die we leveren bij onze pakketten.

   Ga naar Pakket op maat om naast je hoofdabonnement direct 2 extra ontvangers of 1 extra recorder (met geïntegreerde smartcard) te bestellen om extra tv's aan te sluiten op het satellietsignaal.

  • Hoe kan ik op mijn vakantieadres of in het buitenland genieten van radio en tv via CanalDigitaal?

   Het ontvangstgebied van de ASTRA-satellieten bestrijkt vrijwel heel Europa. Technisch is het geen enkel probleem om CanalDigitaal in het buitenland te ontvangen.

   Om auteursrechtelijke redenen worden de satellietsignalen van de zenders van CanalDigitaal gecodeerd. Je hebt een losse of geïntegreerde smartcard plus een daarop geactiveerd abonnement bij CanalDigitaal nodig om te kunnen kijken.

   Wil je tv-kijken of radio luisteren op de camping of in je vakantiehuisje (in het buitenland)?

   Onze Recreatieset (en je smartcard) neem je makkelijk mee op vakantie of naar je woning in het buitenland. Even installeren en uitrichten en binnen een mum van tijd kijk je op vakantie gewoon naar je favoriete (Nederlandse) programma's. Kies voor een recreatie-abonnement om gedurende 6 maanden te kijken en luisteren, of een abonnement voor het hele jaar.

  • Hoe kan ik overstappen naar CanalDigitaal?

   Tips voor een geslaagde overstap naar CanalDigitaal:

   1. Controleer wanneer je kunt opzeggen bij je oude aanbieder(s).
   2. Bestel het pakket van CanalDigitaal dat het beste bij je past.
   3. De satellietset wordt geïnstalleerd door onze monteur en je kunt direct tv-kijken en radio luisteren.
   4. Zeg het contract met je oude aanbieder(s) op met behulp van het overstapformulier.

   Download hier ons overstapformulier (kijk onder de kop: 'Klantenservice').

Dit abonnement zelf uitbreiden?

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons