• Hospitality en recreatieZakelijkZorg

 • Televisie van CanalDigitaal

  De meest gastvrije kijkervaring 

  Wat is gastvrijheid?
  Die vraag kunt u op duizend-en-een manieren beantwoorden. Maar een essentieel onderdeel van gastvrijheid is altijd het bieden van het betere thuisgevoel. Door uw gasten persoonlijk te verwelkomen bijvoorbeeld. En door de accommodatie inspirerend in te richten. Een belangrijk aspect daarbij is de ‘televisiebelevenis’. Na een lange dag ontdekken, overleggen of ‘intensief luieren’ willen gasten graag hun favoriete tv-programma’s zien. Net als thuis. Dus in hoge kwaliteit. En zonder ingewikkeld gedoe. Met CanalDigitaal biedt u uw gasten die hoogwaardige kijkbelevenis. 

  Zoveel gasten, zoveel zenders
  Misschien ontvangt u vooral internationale zakenmensen. Misschien richt u zich juist op jonge gezinnen. Of op actieve senioren. Wie uw gasten ook zijn, met de CanalDigitaal-zenderpakketten stemt u het televisieaanbod naadloos op hun voorkeuren af. Kies voor een van de standaardpakketten en breid deze toch al forse standaardpakketten (meer dan 100 vrij te ontvangen zenders!) uit met extra premiumpakketten. 

  Scherpe tarieven, één factuur
  Of u nu een modern zakenhotel met 250 kamers exploiteert of een gezellige camping midden in de natuur runt: u ontvangt altijd één factuur. Wel zo overzichtelijk! Bovendien hanteren we scherpe tarieven. 

  Gastvrije televisiepartner
  CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan uw gastvrijheid, maar wil zelf ook een gastvrije partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon.

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u uw gasten precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Wat is de gemiddelde verblijfsduur? Welke zenders zijn ‘must haves’ als u veel internationale gasten verwelkomt? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise!  

  CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder! 
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl