• MaritiemZakelijk Maritiem

    
   
 • Televisie van CanalDigitaal

  Rechtdoorzee-tv

  CanalDigitaal heeft zeebenen. Als satellietaanbieder maakt het ons namelijk niet uit waar mensen televisie willen kijken. Een eenzaam booreiland in de ‘middle of nowhere’? De gezellige kajuit van een rivierschip? Honderden luxueuze suites op een cruiseschip dat de ondergaande zon tegemoet vaart? Ons televisieaanbod ‘landt’ altijd en overal. Tv is de ideale manier om uw gasten en/of medewerkers het betere thuisgevoel te gunnen!

  Zoveel doelgroepen, zoveel zenders
  Misschien wilt u medewerkers in de offshore-industrie extra vermaak bieden. Misschien wilt u de vijfsterrenervaring die mensen op een ‘cruise liner’ hebben naar de televisiebelevenis doortrekken. Wat uw reden ook is om de kansen van satelliet-tv te onderzoeken: met de CanalDigitaal-zenderpakketten trakteert u gasten en medewerkers op de allerbeste televisiezenders. Welke dat zijn? Dat stemmen we graag in overleg af. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een van de standaardpakketten. Met meer dan 100 vrij te ontvangen zenders is er zelfs dan al een zee aan keuze! 

  Scherpe tarieven, één factuur
  CanalDigitaal is een rechtdoorzee-televisieaanbieder. Onze tarieven zijn scherp. En u ontvangt altijd één factuur, ook als u bijvoorbeeld meerdere schepen exploiteert.

  Gastvrije televisiepartner
  CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan uw gastvrijheid, maar wil zelf ook een gastvrije partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon. 

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u de doelgroep precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Wat is de gemiddelde verblijfsduur? Welke zenders zijn ‘must haves’ als u veel internationale reizigers verwelkomt? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise! !

  CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder!
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl