• (Semi-)overheidZakelijk (Semi-)overheid

   
 • Televisie van CanalDigitaal

  Overal thuis

  Niet iedereen komt elke avond thuis. Dat geldt bijvoorbeeld voor militairen die een internationale missie tot een goed einde moeten brengen. Of, helemaal aan de andere kant van het spectrum, voor mensen die hun vrijheid noodgedwongen inleveren omdat ze de wet hebben overtreden. Of denk aan gezinnen die hun eigen land zijn ontvlucht. In al die gevallen (en meer!) creëert CanalDigitaal een thuisgevoel. Met onze televisiepakketten haalt u immers (bijna) de hele wereld binnen. Overal thuis dus, ook als thuis in werkelijkheid ver weg is. 

  Zoveel doelgroepen, zoveel zenders
  Of het nu gaat om militairen, asielzoekers of andere groepen die ‘even’ niet naar huis kunnen: met de CanalDigitaal-zenderpakketten stemt u het televisieaanbod naadloos op hun voorkeuren af. Kies voor een van de standaardpakketten (meer dan 100 vrij te ontvangen zenders!) en/of voor extra premiumpakketten. 

  Scherpe tarieven, één factuur
  CanalDigitaal maakt het klanten graag zo makkelijk mogelijk. Zo beperken we de administratieve lasten door altijd één verzamelfactuur te versturen. Uiteraard zijn de tarieven scherp en bieden we professionele ondersteuning. Bijvoorbeeld bij de installatie. 

  Gastvrije televisiepartner
  CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan uw gastvrijheid, maar wil zelf ook een gastvrije partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon. 

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u medewerkers en/of gasten precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Wat is de gemiddelde verblijfsduur? Welke zenders zijn ‘must haves’ voor een internationaal publiek? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise! 

  CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder!
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl