• OverigeZakelijk Overige 

 • Televisie van CanalDigitaal

  Iedereen kijkt

  TV kijken is allang niet meer gebonden aan de woning. Ook achter balies, in wachtruimten, op sportclubs, in restaurants en op de werkvloer willen mensen kijken naar ‘breaking news’ en ontspannend entertainment. Juist in die gevallen is televisie van CanalDigitaal een ideale oplossing. Vanwege de uitstekende beeldkwaliteit bijvoorbeeld. En vanwege onze jarenlange ervaring met het implementeren van ‘kijkmaatwerk’ op de meest uiteenlopende locaties. 

  Zoveel kijkers, zoveel zenders
  Misschien wilt u internationale zakenmensen het laatste ‘thuisnieuws’ voorschotelen. Misschien zet u televisie in om de work-out van medewerkers visueel te stimuleren. En misschien bent u ‘gewoon’ op zoek naar een manier om sportevenementen achter de bar te showen. Wie uw kijkers ook zijn, met de CanalDigitaal-zenderpakketten stemt u het televisieaanbod naadloos op hun voorkeuren af. Kies voor een van de standaardpakketten (meer dan 100 vrij te ontvangen zenders!) voor een zeer stevige basis. En voeg premiumzenders toe voor een nog completere kijkervaring. Scherpe tarieven, één factuur Of u nu op één scherm wilt kijken of een groot aantal plaatsen (balies, wachtruimten, meeting-rooms, bedrijfsrestaurant, et cetera) van televisie wilt voorzien: u ontvangt altijd één factuur. Wel zo overzichtelijk! Bovendien hanteren we scherpe tarieven. 

  Gastvrije televisiepartner
  CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan uw gastvrijheid, maar wil zelf ook een gastvrije partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon. 

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u kijkers precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Welke zenders zijn ‘must haves’ als u bijvoorbeeld internationale zakenmensen verwelkomt? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise! 

  CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder!
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl