• StudentenhuisvestingZakelijk Studentenhuisvesting

   
 • Televisie van CanalDigitaal

  Voor een rijk studentenleven!

  De meeste studenten hebben een beperkt budget. Dat hoeft ze er gelukkig niet van te weerhouden om ‘vorstelijk’ televisie te kijken, want CanalDigitaal biedt een zeer rijke kijkervaring. Bijvoorbeeld omdat elk abonnement zonder extra kosten wordt uitgebreid met meer dan 100 ‘free-to -air’ zenders, inclusief een flink aantal HD-kanalen. Een boost voor de aantrekkingskracht van iedere studentenhuisvesting.

  Zoveel nationaliteiten, zoveel zenders
  Misschien ontvangt u vooral internationale studenten. Misschien richt u zich juist op de Nederlandse studentenpopulatie. Wie uw gasten ook zijn, met de CanalDigitaal-zenderpakketten stemt u het tv-aanbod naadloos op hun voorkeuren af. Kies voor een van de standaardpakketten (meer dan 100 vrij te ontvangen zenders!) of gun de ‘leiders van de toekomst’ een televisie-ervaring van wereldformaat met premiumzenders.

  Scherpe tarieven, één factuur
  Hoeveel kamers uw studentenhuisvesting ook telt: u ontvangt altijd één factuur. Zelfs als er sprake is van meerdere fysieke locaties. Wel zo overzichtelijk! Bovendien hanteren we scherpe tarieven. 

  Gastvrije televisiepartner
  CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan het vergroten van de aantrekkingskracht van uw studentenhuisvesting, maar wil zelf ook een aantrekkelijke partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon. 

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u uw studenten precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Wat is de gemiddelde verblijfsduur? Welke zenders zijn ‘must haves’ als u veel internationale studenten verwelkomt? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise!

   CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder!
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl