• ZorgZakelijk Zorg

   
 • Televisie van CanalDigitaal 

  Even zoals thuis 

  Handen aan het bed en een luisterend oor zijn niet altijd beschikbaar. Daarom investeren veel ziekenhuizen en zorginstellingen in ‘afleiding’. De traditionele tv in de gemeenschappelijke huiskamer is allang niet meer de enige bron van nieuws en entertainment. Cliënten hebben meestal ook toegang tot internet en kunnen in bed televisiekijken. Dat kan een enorm verschil maken. Zeker voor mensen die langere tijd te gast zijn of vaak terugkeren voor bijvoorbeeld dialyse. 

  Wie zijn uw cliënten?
  Het is daarbij wel belangrijk om het zenderaanbod op uw cliënten toe te spitsen. Ontvangt u vooral ouderen of verblijven er ook veel jonge mensen? Wie uw cliënten ook zijn, met de CanalDigitaal-zenderpakketten stemt u het televisieaanbod op hun voorkeuren af. En dat wordt gewaardeerd, want niets gaat boven ‘home sweet home’, maar kijken naar favoriete tv-programma’s van thuis is een goede tweede. 

  Scherpe tarieven, één factuur
  CanalDigitaal is thuis in ziekenhuizen en zorginstellingen. Of het nu gaat om een groot academisch ziekenhuis, een modern zorghotel of een hospice: we rekenen scherpe tarieven en versturen altijd één totaalfactuur. Geen extra administratieve lasten dus! Gastvrije partner CanalDigitaal wil niet alleen een bijdrage leveren aan uw gastvrijheid, maar wil zelf ook een gastvrije partner zijn. En dus helpen we u graag bij het samenstellen van het ‘ideale’ pakket en heeft u altijd een vaste (en enthousiaste!) contactpersoon. 

  Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie?
  Omdat we het belangrijk vinden dat u uw cliënten precies de juiste zenders ‘serveert’, overleggen we graag over de pakketsamenstelling. Wat zijn uw doelgroepen? Wat is de gemiddelde verblijfsduur? Welke zenders zijn ‘must haves’ als u veel internationale cliënten verwelkomt? En hoe kunnen we u ondersteunen bij de installatie? CanalDigitaal Zakelijk is een preferred partner van diverse aansprekende organisaties. Dus profiteer van onze expertise! 

  CanalDigitaal Zakelijk helpt u gastvrij verder!
  zakelijk@office.canaldigitaal.nl