Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is een van de meest bekende namen in de hotelindustrie. Al 93 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, service en voorzieningen in 90 landen, met meer dan 3900 hotels en 650.000 kamers. Van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Van grote commerciële evenementen tot zakelijke meetings, het kan allemaal bij de merken van het wereldwijde hotelbedrijf.

Hilton Worldwide staat bekend als wereldleider op het gebied van gastvrijheid en blijft zich continue ontwikkelen op het gebied van producten en diensten om zo in de behoeften van de moderne reiziger te voorzien. Het portfolio in Nederland omvat 7 hotels, waaronder Hilton Amsterdam, Hilton Rotterdam, Hilton The Hague, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Doubletree by Hilton Amsterdam Station en Hilton Garden Inn Leiden.

De samenwerking met de Nederlandse hotels van Hilton Worldwide en Canal Digitaal Zakelijk is zeer prettig. Zo hebben de gasten in onze hotels de gelegenheid om gebruik te maken van het uitgebreide zenderaanbod.
www.hilton.nl

Contact

Canal Digitaal Zakelijk
Postbus 540
1200 AM Hilversum
E: zakelijk@office.canaldigitaal.nl