Slagharen groot

Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in Monorail of wellicht in Cable Car? Dagelijks beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Aan één dag niet genoeg? Blijven slapen kan ook!

Verblijf je graag als indiaan in een Wigwam of liever in een luxe Lodge voorzien van alle gemakken? Je hebt keuze uit veel verschillende accommodaties. Wanneer je een paar dagen in Slagharen verblijft, kun je niet alleen volop genieten van alle attracties en voorstellingen, maar je kunt ook nog eens lekker zwemmen en ’s avonds de gezelligheid opzoeken tijdens de geweldige familieavonden.

Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen doen we er alles aan om jouw vakantie helemaal geslaagd te maken. Om dit te bereiken staan we voor je klaar en bieden we diverse extra’s waar je van kunt profiteren.

De samenwerking met Canal Digitaal Zakelijk verloopt prettig. Zo hebben de gasten in onze accommodaties de gelegenheid om na een actieve dag op het attractiepark even tot rust te komen en gebruik te maken van het zenderaanbod.
www.slagharen.nl

Contact

Canal Digitaal Zakelijk
Postbus 540
1200 AM Hilversum
E: zakelijk@office.canaldigitaal.nl