Bombeeck groot

BOMBEECK DIGITAL BV

Bombeeck Digital BV is importeur, distributeur en groothandel binnen de Bombeeck Groep. Digitale televisie is onze core-business.

Als partner van Multichoice/Filmnet waren wij al in 1996 betrokken bij de introductie van commerciële digitale televisie in Nederland. De ontwikkeling heeft sindsdien niet stil gestaan, inmiddels is digitale televisie een begrip in Nederland en kennen we verschillende vormen: oa DVB-S via satelliet.

Voor ontvangst van digitale televisie leveren wij alle benodigde HDTV ontvangstapparatuur uit voorraad aan ons, binnen de Benelux, dekkend installateurs, dealer- en groothandelsnetwerk. Als partner van o.a. Canal Digitaal/M7 Group opereren wij als verdeler van goed functionerende producten. Nieuwe ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd en voor diverse Headend hardware fabrikanten zoals FTE Maximal, Fracarro, Polytron en Global Invacom GSO Fibre distributie functioneren wij als officieel importeur. Bombeeck Service, onze eigen technische dienst, draagt zorg voor de service, ontwikkeling en ondersteuning.

Bombeeck Digital: Al meer dan 60 jaar duidelijk in beeld!
www.bombeeck-digital.nl

Contact

Canal Digitaal Zakelijk
Postbus 540
1200 AM Hilversum
E: zakelijk@office.canaldigitaal.nl