• Partnerreferenties

   
 • HertzingerHertzinger-groot

  Hertzinger biedt u de mogelijkheid om digitale TV-zenders toe te voegen op het gemeenschappelijke TV-netwerk. De digitale TV programma’s kunnen worden toegevoegd aan het bestaande analoge TV-pakket. 
  Hotelkamers of bungalows met een LCD-, plasma- of LED-TV kunnen direct de digitale TV-programma’s ontvangen (zonder gebruik van een extra digitale decoder). Nagenoeg alle flatscreens van na 1996 zijn namelijk standaard voorzien van een digitale tuner.

  Ons bedrijf bestaat inmiddels 24 jaar en is de afgelopen 20 jaar actief geweest in TV ontvangstsystemen voor hotels, bungalowparken, zorginstellingen campings en met name in glasvezelnetwerken. In de professionele glasvezelnetwerken is veel kennis verworven aangaande digitale TV. Nu digitale TV ook onontbeerlijk wordt in gemeenschappelijke netwerken, hebben wij in overleg met onze Spaanse fabrikant apparatuur ontwikkeld welke makkelijke ingezet kan worden op bestaande netwerken en betaalbaar moet zijn.

  Wij zijn volledig overtuigd van dit unieke product dat is ontwikkeld voor uw situatie. Komen investeringen nu niet uit? Laat u informeren over ons huurvoorstel waarbij alle materialen en installatie in een maandelijks bedrag zijn opgenomen.

  Met 40 medewerkers is onze organisatie ingericht om TV distributie netwerken te plannen, implementeren en te onderhouden. Vier projectmanagers beheren de projecten van A tot Z en zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Een speciaal management-systeem zorgt ervoor dat onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week de status van diverse verzoeken, correspondentie en planning kunnen volgen. Een projectgerichte benadering met een open en transparante werkwijze.

  HERTZINGER
  ’t Koendert 1
  3831 RB Leusden
  Tel:      033 - 4610337
  Fax:     033 - 4612570
  e-mail: info@hertzinger.nl
  website: 
  www.hertzinger.nl