icees-groot

ICees B.V. is al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in TV Systemen speciaal voor de Offshore Industrie.

Wij repareren, ontwerpen en installeren alle mogelijke merken en systemen bij onze klanten aan boord over de hele wereld. Wij bouwen eigen producten speciaal voor het bedieningsgemak van de klant en de omstandigheden Offshore om de systemen een lange levensduur met weinig onderhoud te geven.

Tevens leveren wij alle merken domes voor gebruik op eilanden en schepen inclusief alle benodigde randapparatuur. Ook leveren wij systemen voor Internet en Telefonie op zee en hebben ons eigen speciale Crew Internet ontworpen, waar de bemanning alles op kan en mag, zoals ze dat thuis gewend zijn maar dan met beperktere snelheid, geheel onafhankelijk van het bedrijfsnetwerk welke wij uiteraard ook leveren.

Bij ons staat de wens van de klant centraal en daarom werken wij met zeer veel merken en betrouwbare leveranciers. Tevens leveren wij alle bijkomende producten aan onze klanten, zoals de TV’s in de hutten, complete bioscoop inrichtingen voor in de Rec-Rooms en vele elektronica producten zoals EEX apparatuur, kantoormachines, computers, enz. Kortom onze klant vraagt en wij zorgen ervoor, dat is ons motto.
www.icees.nl

Contact

Canal Digitaal Zakelijk
Postbus 540
1200 AM Hilversum
E: zakelijk@office.canaldigitaal.nl