see-ip-groot

See-IP BV is value added distributeur van componenten en deeloplossingen voor de zakelijke (wereld)markt. IPTV, DVB-S naar in house DVB-T, Over The Top (OTT) solutions, multimedia over coax oplossingen (C-Link), transcoding, encoding, (small) operator oplossingen, is slechts een greep uit de technieken waar we allemaal expertise in hebben opgebouwd. U krijgt maatwerk tegen een pakketprijs. Ons eigen softwareteam staat garant voor fraaie oplossingen en een goede support. Canal Digitaal is de kostefficiëntste TV signaal keuze voor de hospitality; van het aangeleverde signaal wordt door ons hoge kwaliteit IPTV gemaakt om over een Cat5/Cat6 netwerk te transporteren. We leveren IPTV Set Top Boxen uit voorraad die direct kunnen worden aangesloten op diverse merken HotelTV’s of consumenten TV’s. Wij leveren aan operators, ISP’s, System Integrators en installateurs tegen scherpe prijzen en trainen desgewenst uw technici en sales team. De toekomst begint vandaag. Heeft u een uitdaging waar u zo één-twee-drie geen antwoord op weet, bel ons. Check www.see-ip.tv voor meer informatie.

Intronics is onder andere gespecialiseerd in video streaming-, video processing- en video capturing-oplossingen in het professionele AV segment. Op het gebied van IPTV vertegenwoordigt Intronics het Britse Exterity. Het IPTV systeem van Exterity kan grote aantallen kanalen en eindgebruikers aan zonder dat dit enig effect heeft op de hoge prestaties, beschikbaarheid of broadcast beeldkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een IPTV systeem voor kleine kantoren of voor zeer omvangrijke zakelijke omgevingen, Exterity biedt een flexibele en betrouwbare end-to-end IPTV oplossing.

Met IPTV-oplossingen in onder andere de nationale entertainmentindustrie, de hospitalitymarkt, het bankwezen, grote overheidsinstanties en gerenommeerde ziekenhuizen heeft Intronics haar vakkundigheid bewezen. Intronics werkt samen met Canal Digitaal Zakelijk en verwijst haar klanten op het gebied van streaming van publieke en commerciële kanalen door naar Canal Digitaal Zakelijk. Op de Intronics website vindt u meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden: www.intronics.nl. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Intronics om de mogelijkheden door te nemen.
www.see-ip.tv

Contact

Canal Digitaal Zakelijk
Postbus 540
1200 AM Hilversum
E: zakelijk@office.canaldigitaal.nl