• Referenties

   
 • Duinrell
   

  Duinrell

  Duinrell werkt samen met CanalDigitaal Zakelijk aan een optimale vakantiebeleving door een uitgebreid pakket van zenders aan te bieden.

  Hilton
   

  Hilton Worldwide

  Hilton Worldwide is een van de meest bekende namen in de hotelindustrie. Al 93 jaar biedt Hilton Worldwide de beste accommodaties in 90 landen.

  Amrâth Hotel Hazeldonk
   

  Amrâth Hotel Hazeldonk

  Gelegen in het zuidelijkste puntje van Breda biedt ons driesterrenhotel u alle rust en comfort voor een heerlijk verblijf.

   
 • Landal
   

  Landal

  Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en de verhuur van bungalowparken.

  Molecaten intro
   

  Molecaten

  Molecaten werkt samen met CanalDigitaal Zakelijk omdat we onze gasten graag verrassen met een uitgebreid pakket van zenders.

  Huis ten Wolde
   

  Huis ten Wolde

  In samenwerking met CanalDigitaal Zakelijk zijn wij in staat om onze gasten alle luxe te bieden die zij van ons verwachten.

   
 • Roompot
   

  Roompot

  Roompot is met meer dan 150 vakantieparken en campings de grootste aanbieder van vakantieverblijven in Nederland.

  Kempenhaeghe
   

  Kempenhaeghe

  Kempenhaeghe diagnosticeert en behandelt volwassenen en kinderen met epilepsie en/of slaapstoornissen en kinderen met neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen.

  Accor
   

  Accor

  Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa, is aanwezig in 92 landen met bijna 3500 hotels en 440.000 kamers.

   
 • Slagharen intro
   

  Slagharen

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties.