Film1 - Ziggo Sport-pakket

 • Het beste van twee werelden: film en sport samen voor slechts € 21,95 p.mnd.

  Neem een abonnement op het aanvullende zenderpakket Film1/Ziggo Sport-pakket. Dan kijk je naar de beste films, net uit de bioscoop. En naar de spannendste sportwedstrijden uit binnen- en buitenland.

  Voor de beste films is er maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijk je de nieuwste blockbusters en de grootste Nederlandse films. Of je nu zin hebt in actie, horror, romantiek of comedy; je ziet altijd de beste films als eerste op je scherm. Waar en wanneer je maar wilt.

  Met Ziggo Sport kijk je naar de topwedstrijden uit de Primera Division en de UEFA Champions League. Maar ook de beste tennis- en golf-toernooien behoren tot het programma. En NBA-wedstrijden met de beste basketballers van de wereld.


  Het Film1/Ziggo Sport-pakket is als volgt samengesteld:

  Film1 Live HD   Film1 Premiere biedt je, in samenwerking met de grote Hollywood-studio’s, gedurende de hele dag de grootste en nieuwste blockbusters, gelijk na hun release in de bioscoop. Zo is er bijvoorbeeld op dit prominente filmkanaal voor de jongere kijkers altijd om 16:00 een spannende, grappige of ontroerende kinderfilm te zien en start er iedere avond om 20:30 een grote bioscoophit. Elke zaterdagavond staat op Film1 Premiere om 19:00 voor het hele gezin ook nog eens een grote familiefilm geprogrammeerd. Ga er maar eens lekker voor zitten want dit kanaal vol blockbusters houdt je uren zoet.

  Film1 Action   Stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Echte liefhebbers laten zich niet kennen en stemmen af op Film1 Action; 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning. Op dinsdagavond is het Horror Night en kun je vanaf 20:30 kijken naar 2 bloedstollende horrorfilms op rij.

  Film1 Comedy & Kids   Het familiekanaal van Film1 is Film1 Comedy & Kids. Je vindt er de leukste comedy films voor een heerlijk avondje lachen met je vrienden. Of je ontspant met de hele familie bij een romantische tranentrekker. En let op; iedere avond start de hoofdfilm al om 20:00.
  Ook aan het jongste publiek is gedacht: iedere doordeweekse ochtend zijn tussen 07.00 en 08.30 leuke kinderseries te zien . ’s Ochtends, in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 zijn er spannende, grappige of ontroerende kinderfilms te zien.

  Film1 Sundance Channel   Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en sterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor iedereen die net even iets anders wil. Op vrijdagavond kijk je om 21:00 naar eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. De zaterdagavond is voor de muziekliefhebbers, met om 22:30 concerten en programma’s over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.

  Ziggo Sport Live HD   De beste live-sportevenementen in HD-kwaliteit: met Formule 1, voetbal, tennis, golf, NBA basketbal, rugby, atletiek en beachvolleybal. Indien meerdere grote sportevenementen tegelijkertijd plaatsvinden volg je jouw favoriete evenement via de Ziggo SportGO app (niet in HD).
  Ziggo Sport Golf   24 uur per dag golf op het allerhoogste niveau. Met alle toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour live. Ook de 4 Majors en het World Golf Championship zijn rechtstreeks te zien.
  Ziggo Sport Voetbal 24 uur per dag, 7 dagen in de week topvoetbal: o.a. live-wedstrijden, samenvattingen en documentaires. Je geniet van de UEFA Champions League, de Spaanse Primera División en nog veel meer!
  Sport1 GO   Een nieuwe dienst waarmee je op je computer, iPad, iPhone, Android-smartphone of -tablet via internet kunt kijken naar alle kanalen van Ziggo Sport. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Om de zenders van het Film1/Ziggo Sport-pakket te kunnen ontvangen, dient je satellietset HD-ready te zijn. Controleer je apparatuur: Ben jij al klaar voor HD?
  Het Film1/Ziggo Sport-pakket bestel je heel gemakkelijk binnen Mijn CanalDigitaal.

  Meer info 


  Klik hier voor meer informatie op de website van Ziggo Sport.
  Klik hier voor meer informatie op de website van Film1.

  Op zoek naar onze zenderlijsten? Deze download je heel gemakkelijk op onze downloads-pagina.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons