Kijk alle duels van Feyenoord live voor slechts €14,95!

Tijdens het seizoen 2021/22 niets missen van Feyenoord? Voor slechts €14,95 per maand kan je live kijken naar alle duels van de Eredivisie, Conference League en TOTO KNVB Beker. Op je gemak een wedstrijd later bekijken? Met de Canal Digitaal TV App kijk je tot 7 dagen alle duels terug op al je devices. En niet alleen naar alles van ESPN, maar ook naar tv-programma’s van 60+ zenders. Én hij is maandelijks opzegbaar.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Feyenoord gemist? Direct terugkijken!

Met Canal Digitaal mis je dit seizoen niets van Feyenoord. Zelfs als je net te laat was voor de aftrap van een duel. Met Begin Gemist start je de wedstrijd eenvoudig opnieuw op. Ook een wedstrijd op een later moment bekijken is geen probleem. De wedstrijden van Feyenoord zijn tot 7 dagen terug te kijken. Of neem het duel gewoon op en bewaar de beelden tot wel 365 dagen!

Eenvoudig Feyenoord kijken met de TV App

Feyenoord live kijken is nog eenvoudiger met de Canal Digitaal TV App. Overal binnen de EU volg je alles van de Rotterdamse topclub, je krijgt toegang tot alle kanalen van ESPN en je profiteert van vele extra’s: maar liefst 60+ TV-zenders, de beste series en films on demand en handige interactieve functies. Bovendien is de Canal Digitaal TV App geschikt voor al je devices!

feyenoord-live-op-tv
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Alle wedstrijden van Feyenoord op elk device

Met ESPN bij Canal Digitaal kijk je elk moment van elk Feyenoord-duel. Live, waar en wanneer jij dat wilt! Want de zenders van ESPN zijn beschikbaar op je tv, laptop, tablet én smartphone. Alle wedstrijden in de Eredivisie, Conference League en TOTO KNVB Beker kijk je rechtstreeks voor slechts €14,95 per maand.

Zonder Berghuis toch een titelkandidaat?

Met de komst van trainer Arne Slot bij Feyenoord waait er dit seizoen een nieuwe wind in Rotterdam. Waar de coach eerder bij AZ hoge ogen gooide met aanvallend voetbal en jonge talenten, hoopt Slot dit kunstje bij Feyenoord te herhalen. Dit moet hij wel doen zonder de belangrijke Steven Berghuis die deze zomer een pikante transfer maakte naar aartsrivaal Ajax.

Voor Feyenoord zal de doelstelling luiden zo lang mogelijk meedoen om de prijzen, maar ruim 5 jaar na de laatste landstitel hunkert de Rotterdam naar nieuw succes. Met de aankoop van Alireza Jahanbakhsh heeft het geloof in eremetaal een boost gekregen. De vleugelspeler scoorde eerder voor AZ 34 doelpunten in 85 Eredivisiewedstrijden en heeft de kwaliteiten om Berghuis te doen vergeten.

Voor in de agenda: de Klassieker komt er weer aan

Het was de transfer van afgelopen zomer: Steven Berghuis verruilde Feyenoord voor aartsrivaal Ajax. Een overgang waarbij veel sentimenten loskomen. Na de vorige Klassieker is het binnenkort weer zo ver: 20 maart zullen Ajax en Feyenoord tegenover elkaar staan. De Klassieker maar ook alle andere Eredivisie duels van Feyenoord zie je rechtstreeks op al je devices voor slechts €14,95 per maand.

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik bij Canal Digitaal alle wedstrijden van de Eredivisie live kijken? Ja, met toegang tot alle kanalen van ESPN kijk je elk Eredivisieduel live. Waar en wanneer jij dat wilt.
 2. Op welke devices kan ik de wedstrijden van de Eredivisie kijken? Met de Canal Digitaal TV App kijk je live alle duels op je smart-tv, pc, laptop, tablet en smartphone. De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android.
 3. Wat is er naast de Eredivisie nog meer te zien op ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4? Met de vier kanalen van ESPN kijk je niet alleen alle duels van de Eredivisie, maar ook 24 uur per dag belangrijke herhalingen, memorabele duels uit de oude doos, voetbal talkshows en boeiende documentaires.
 4. Op welke dagen zijn de wedstrijden van de Eredivisie te zien? De standaard speeldagen in de Eredivisie zijn vrijdag, zaterdag en zondag. Dit kan soms wijzigen door interlandvoetbal, Europees voetbal of bekervoetbal.
 5. Kan ik ook in het buitenland live naar de Eredivisie kijken? Ja, met de Canal Digitaal TV App kijk je alle Eredivisieduels vanuit elk land van de Europese Unie. Gewoon op je eigen device!
 6. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk het live of kijk tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op maar liefst 5 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 7. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je smartphone, tablet, je laptop of pc. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk via je browser. Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Dus je ziet al alles. Klik hier om in te loggen
 8. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
 10. Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten? Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze maand rekening met een maand opzegtermijn.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Heb ik 14 dagen herroepingsrecht? Als je jouw account activeert, dan vervalt het herroepingsrecht. Je kunt namelijk vanaf dat moment gelijk tv-kijken.
 13. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
  • 4. Open de app als de installatie voltooid is.