Feyenoord live kijken?

Nu alle wedstrijden via CANAL+

ESPN Compleet, meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende series en films in één app

Kijk Feyenoord live

1e 7 dagen gratis, daarna €14,95 /maand

Ajax
Ajax
Stream Feyenoord live op elk device

Wil jij altijd op de hoogte zijn van alle prestaties van Feyenoord? Bij CANAL+ kijk jij met ESPN waar en wanneer je wil naar alle wedstrijden en volg je het volledige seizoen van de Eredivisie live. Om te allen tijde up to date te kunnen blijven van de prestaties van de Rotterdammers, kijk je niet alleen via de tv, maar ook op je smartphone, tablet en laptop. Je hebt alle wedstrijden binnen handbereik zonder gedoe. Geniet van elk duel op elk gewenst moment. Beter kan niet, toch?

Kijk Feyenoord live
Wedstrijd van Feyenoord gemist? Kijk met één druk op de knop terug!

Bij CANAL+ mis jij niets van jouw favoriete voetbalclub. Heb je net de aftrap in de Kuip gemist? Met Begin Gemist start je de wedstrijd direct opnieuw op. Liever op een later moment kijken naar jouw Rotterdamse helden? Alle wedstrijden van Feyenoord kijk je tot zeven dagen met gemak terug. Zo mis je geen actie of spectaculair doelpunt.

Kijk Feyenoord terug
Ajax

Feyenoord stream jij gemakkelijk met de TV app

Mis dit seizoen geen Eredivisieduel van Feyenoord met CANAL+ inclusief tv, sport, films en series. Stream overal binnen de EU en krijg toegang tot alle kanalen van ESPN. Naast heel veel sport, beschik je met de TV App over maar liefst 60+ tv-zenders en stream je de beste series en films. Bovendien is CANAL+ inclusief tv, sport, films en series beschikbaar op al je apparaten!

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Eredivisie
7 dagen gratis
CANAL+ TV, Sport, Films & Series
  14,95 / maand
Abonneer nu
  • check

    Meer dan 75 tv-zenders incl. ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4

  • check

    Kijk live of tot 7 dagen terug

  • check

    Kijk op je (smart-)tv, telefoon, tablet of laptop

  • check

    Sport incl. alles van de Eredivisie

  • check

    CANAL+: Urenlang kijkplezier met de beste films & series on demand

  • check

    Maandelijks opzegbaar

  • check

    Nu de eerste 7 dagen gratis

Komende wedstrijden

{{(new Date(item.date)).toLocaleDateString('nl-NL')}}

{{(new Date(item.date)).toLocaleTimeString('nl-BE', {timeStyle: "short"}) }}

Geen armaturen opgericht

Toon meer wedstrijden

stand

#Team positie GS P W G V DV-DT
Toon volgende teams

Komende wedstrijden Team

Sorteer op:

Spelersnaam Gesp. Min. Doelp. Geel Rood Gebles. Waard.

{{index + 1}}.

{{player.shortname}}

{{player.position}}

{{ translations('teams',player.team_name, 'nl')}}
{{player.apps}} {{player.mins}} {{player.goals}} {{player.yellow}} {{player.red}} {{player.rating ? player.rating.slice(0,4) : 0}}
Toon volgende spelers
Hand in hand

Feyenoord is één van de meest succesvolle en historische voetbalclubs van Nederland. De club is opgericht in 1908 en heeft sindsdien vele prijzen gewonnen, waaronder 15 landstitels, 13 KNVB bekers en een Europa Cup I. Feyenoord speelt zijn thuiswedstrijden in de Kuip, één van de grootste en meest iconische stadions van Nederland, met een capaciteit van meer dan 51.000 toeschouwers. De club heeft ook een grote en gepassioneerde fanbase, die bekend staat om hun trouw en betrokkenheid bij de club.

Feyenoord heeft door de jaren heen vele legendarische spelers voortgebracht, waaronder Coen Moulijn, Willem van Hanegem en Giovanni van Bronckhorst. Deze spelers hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis en het succes van de club. Feyenoord heeft ook een aantal beroemde en succesvolle trainers gehad, waaronder Ernst Happel, Rinus Michels en Leo Beenhakker. Naast de successen op het veld heeft Feyenoord ook een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. De club heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het zogenaamde "Total Football", een speelstijl die bekend staat om zijn creativiteit, aanvallende spel en hoge druk op de tegenstander.

Mis geen enkele wedstrijd van Feyenoord meer en bekijk ze live of terug op CANAL+. Probeer nu de eerste week de TV App van CANAL+ gratis uit.

Start je eerste week gratis

Heb je nog vragen?