Kijk het live

Met de Canal Digitaal TV App kijk je al je programma’s live op je telefoon, tablet of laptop. Of stream het met Chromecast of Airplay naar je tv-scherm. Download de app en kijk meteen.


Voordelen van de Canal Digitaal TV App

 • Al je favoriete tv-programma’s
 • Kijk live tv op je telefoon, laptop of tablet
 • Inclusief FOX Sports 1
 • Kijk tot 7 dagen terug
 • Kijk met 5 tegelijk
 • Stream naar je tv-scherm
 • Kijk in alle EU-landen

Kijk direct via de Canal Digitaal TV App

Het installeren van de TV App is simpel. Installeer de app voor iOS (App Store) of Android (Google Play) en kijk direct!Kijken via je laptop?

Je kan ook je favoriete programma’s kijken op je laptop waar en wanneer je wilt. Je geniet dan van dezelfde voordelen als met de TV App.


De Canal Digitaal Smart TV App koppelen

Als je in het bezit bent van een geschikte smart-tv, kan je je televisie koppelen met de Canal Digitaal Smart TV App. Kijken via deze app kan binnen Nederland. Alles over deze app.

Heb je nog vragen?

 1. Hoe snel moet mijn internetverbinding zijn om de TV App en de Smart TV App te gebruiken? De app werkt goed met internetverbindingen vanaf 5 Mbit/s.
 2. Hoe kan ik tv-kijken op mijn laptop of computer? Ga hiervoor naar livetv.canaldigitaal.nl en log in met je Mijn Canal Digitaal-inloggegevens.
 3. Ik kan de Canal Digitaal TV App niet vinden in de store. Hoe kan dit? De TV App kan je alleen gebruiken met Android (vanaf 4.4) of iOS (vanaf 10). Je kan de app ook alléén vinden in de Nederlandse stores.
 4. Ik wil de Canal Digitaal TV App in het buitenland gebruiken. Kan dat? Ja, je kan binnen de EU zowel live als uitgesteld kijken.
 5. Kan ik de TV App en de Smart TV App ook gebruiken met mijn Op Vakantie-pakket? Ja, met Op Vakantie Basis kan je gebruikmaken van de app tussen 21 maart en 21 september. Met Op Vakantie Flex kan je inloggen als je ingeplande vakantieperiode is ingegaan.
 6. Ik heb de maand gratis van de Smart TV App gebruikt en wil nu een abonnement. Hoe kan ik dat doen? Je kan een abonnement bestellen via onze website
 7. Hoe kan ik een geschikte smart-tv koppelen aan mijn abonnement? Gebruik hiervoor de QR-scanner in de app: Menu > Instellingen > Tv koppelen met QR-code.
 8. Hoelang kan ik programma’s terugkijken? Je kan programma’s tot 7 dagen terugkijken.