Smart TV

TV KIJKEN EN FILMS OF SERIES STREAMEN VIA JE SMART-TV

Heb je een Canal Digitaal abonnement en wil je tv, films en series kijken via je smart-tv? Dat kan met de Canal Digitaal app. Zoek 'Canal Digitaal' in de app store van je smart-tv en installeer de app. Wil je checken of de Canal Digitaal app ook in de app store van jouw tv beschikbaar is? Klik hieronder op jouw merk tv en zoek je model.

  1. Kijk je tv via je schotel én internet? Zorg dat je tv verbonden is met je schotel en internet. Plaats de insteekkaart (CI+-module) in je tv en je bent klaar voor kijken via je smart-tv. Klik hier als je een CI+-Module nodig hebt.

  2. Kijk je tv via internet? Je hoeft je tv alleen te verbinden met internet. Om Canal Digitaal tv te kijken heb je geen schotel nodig.

Meer informatie over verbinden met schotel of internet vind je in de handleiding van je tv. De zenderlijst in de smart-tv app is altijd up to date.

GECERTIFICEERDE SMART-TV'S

Hieronder vind je per merk de tv's waarvan we weten dat ze geschikt zijn voor kijken via de Canal Digitaal tv app.
Klik op de merknaam van jouw tv om een overzicht van alle modellen te bekijken.

Finlux

We testen een groot aantal tv’s. Het kan voorkomen dat jouw tv nog niet in deze lijst staat, maar wel geschikt is voor gebruik van de Canal Digitaal TV App.