Mis nooit je favoriete Nederlandse tv-programma’s

Blijf altijd en overal op de hoogte van alle gebeurtenissen met het Acht Uur Journaal of het laatste regionale nieuws. Daarna zak je onderuit met de oer-Hollandse gezelligheid van Heel Holland Bakt, De Rijdende Rechter of Boer Zoekt Vrouw. Dat is het beste van thuis in je andere huis.

 verschillende-apparaten-tv-kijken
Bestel direct

Meer TV over de landsgrenzen heen

Canal Digitaal is dé aanbieder van Nederlandse tv in het buitenland. Dankzij de satelliet trekken wij ons niets aan van landsgrenzen en dus kijk je in bijna heel Europa naar je favoriete Nederlandse programma’s. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je een grotere schotel nodig. Standaard leveren wij bij onze set een schotel van 60 cm. Heb je een grotere nodig of twijfel je? Geen probleem! Bestel dan alleen een ontvanger of CI-module. Onze lokale partners voorzien je van de juiste schotel en eventueel de tv-aansluiting.

Bekijk de landen op het kaartje: hoe donkerder het groen, hoe beter het bereik. Kijk naar de cijfers voor een indicatie van hoe groot je schotel moet zijn.

footprint-satelliet

En dit krijg je er ook nog bij!

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je geen gedoe met wankele wifi en kijk je live het beste van sport én nieuws tijdens je vakantie.

Stap 1:

Kies voor een passend tv-pakket met de beste Nederlandse tv-programma’s.

Stap 2:

Klik op het land waar jij vooral tv wilt gaan kijken. Wij geven je advies op maat over de apparatuur die jij nodig hebt.

Stap 3:

Je ontvangt je gekozen tv-pakket met de apparatuur binnen 2 werkdagen. Veel kijkplezier!

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Kies het satelliet-tv-pakket dat bij jou past

Kijk je favoriete programma’s via de schotel in Nederland of in het buitenland.

Riant

€ 25,95 per maand

Riant instappakket met een wereld vol meer tv
GRATIS schotelset t.w.v. € 199 bij een 2-jarig contract 🎁
 • Meer dan 60 tv-zenders
 • CANAL+: stream de beste films en series
 • En nog eens meer dan 440 extra tv-zenders
 • Overal tv-kijken met onze app
Over Riant

Meest gekozen

Rijk

€ 30,95 per maand

Meer natuur, docu’s en kinderzenders
GRATIS schotelset t.w.v. € 199 bij een 2-jarig contract 🎁
 • Meer dan 75 tv-zenders
 • CANAL+: stream de beste films en series
 • Meer dan 440 extra free to air zenders
 • Overal tv-kijken met onze app
 • Incl. ESPN 1
Over Rijk

Royaal

€ 40,95 per maand

Toppakket met meer sport, erotiek en avontuur
GRATIS schotelset t.w.v. € 199 bij een 2-jarig contract 🎁
 • Meer dan 80 tv-zenders
 • CANAL+: stream de beste films en series
 • Incl. Ziggo Sport en Ziggo Sport 6
 • Meer dan 440 extra tv-zenders
 • Overal tv-kijken met onze app
 • Incl. ESPN 1
Over Royaal

Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele apparatuur

Inclusief meer dan 75 zenders

Krijg toegang tot de programma's van deze zenders.

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik ook in het buitenland tv-kijken met Canal Digitaal? Dat is zeker mogelijk. Satelliet televisie is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Klik hier voor een volledig overzicht van onze tv- en radiozenders in het buitenland.
 2. Ik heb een huis in het buitenland kan ik hier Canal Digitaal bestellen? Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op buitenlands adres ontvangen. Wil je gebruikmaken van een monteur aan huis? Neem dan contact op met een van onze dealers in het buitenland
 3. Is het mogelijk de apparatuur te versturen naar een buitenlands adres? (Prijzen onder voorbehoud.)
 4. Welk abonnement is het meest geschikt voor tv in mijn vakantiehuis? Huur je een vakantiehuis of maak je alleen gedurende het vakantieseizoen (van 21 maart tot 21 september) gebruik van je eigen vakantiehuis? Dan raden we je onze abonnement Op Vakantie Basis aan. Hiermee ontvang je alle bekende Nederlandse radio- en tv-zenders (inclusief regionale zenders). Daarnaast ontvang je meer dan 170 vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders. In de periode tussen 21 september en 21 maart zijn alleen de vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders beschikbaar.

  Heb je een eigen vakantiehuis en ga je ook in de winter naar dit adres, dan raden wij je Op Vakantie Flex 3 of 6 aan. Hiermee kun je 3 of 6 maanden naar keuze via een laptop, smartphone, tablet of je tv gewoon blijven kijken naar Nederlandse zenders. In bijna heel Europa!
 5. Werkt interactieve tv van Canal Digitaal ook in het buitenland? Ja, als je de HD-ontvanger aansluit op internet, kan je binnen de EU van al onze interactieve diensten gebruikmaken.
 6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal tv te kijken in het buitenland? Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we naast een complete startersset (inclusief muurbeugel) ook een handige recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast je vakantieadres. Vertel me meer Onze apparatuur is gemakkelijk zelf te installeren. Kom je er zelf niet uit neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze dealers in bij jou in de buurt (ook in het buitenland). Klik hier voor meer informatie over onze installatieservice. Klik hier voor meer informatie over onze dealers in het buitenland
 7. Wat is CANAL+? CANAL+ is dé streamingdienst voor het onbeperkt streamen van duizenden awardwinning films en Europese series. Van CANAL+ Originals tot bijzondere exclusieve titels met een Europese focus. In de app heb je ook 24/7 toegang tot de zender CANAL+ Action.
 8. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088 – 003 85 55 of stel een vraag via de chat.