Een riant pakket

67 Nederlandstalige televisiezenders waarvan 19 in HD, een indrukwekkend aantal internationale en regionale zenders en ook nog eens honderden vrij te ontvangen zenders. Het is allemaal inbegrepen in het Riant-pakket. Ook muziekliefhebbers halen hun hart op met dit pakket, dankzij bijvoorbeeld TV Oranje, VH1 Classic en de MTV-kanalen. En wat te denken van de vele special-interest-kanalen? Geniet van de prachtige documentaires op National Geographic en kook met je hele ziel en zaligheid mee met 24Kitchen

Bestel direct
tv-met-menu

En dit krijg je er ook nog bij!

Ja, ik wil tv-kijken met Canal Digitaal

Beantwoord de onderstaande vraag om advies op maat te krijgen over de apparatuur die je nodig hebt. Plaats daarna je bestelling.

{{step}}/2

Waar wil je kijken?

Kies het land waar jij vooral gaat kijken.

Nederland
België
Duitsland
Hongarije
Frankrijk
Italië
Oostenrijk
Portugal
Spanje
Land wijzigen

2/2

Kies de juiste apparatuur

Ben je al in het bezit van een nieuwe smartcard of decoder zonder abonnement? Zorg dat je het smartcardnummer bij de hand hebt.

Bestel zonder apparatuur
1 jarig abonnement
2 jarig abonnement
HD Startersset Canal Digitaal

Startersset

Met deze Startersset heb je alles in huis (inclusief 60 cm schotel) om van het tv-aanbod te genieten en kijk je in bijna heel Europa.

Apparatuur in bruikleen
€ 199,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '199' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand
CI module Canal Digitaal

CI module

Sluit je televisie met DVBS2-tuner (voor satellietontvangst) direct aan op de schotel. Zo kijk je zonder tussenkomst van een ontvanger

Apparatuur in bruikleen
€ 99,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '99' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand
MZ-102 HD-ontvanger

HD-ontvanger

Heb je al een schotel of heb je een grotere nodig dan wij leveren? Bestel dan deze losse HD-ontvanger voor het beste beeld.

Apparatuur in bruikleen
€ 139,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '139' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand

   

Advies op maat

Canal Digitaal werkt samen met een groot aantal dealers die je kunnen helpen met het installeren van je schotel of advies kunnen geven over de apparatuur die aangeschaft dient te worden. Schakel, indien gewenst, een van onze dealers in voor een grotere schotel dan 60 cm.

Zoek een verkooppunt

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid, ook in het buitenland, zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je bijna in heel Europa meer tv en een bijzondere tv-ervaring.

Stap 1:

Klik op het land waar jij vooral tv wilt gaan kijken. Wij geven je advies op maat over de apparatuur die jij nodig hebt.

Stap 2:

Kies de apparatuur die past bij jouw omstandigheden en wensen.

Stap 3:

Je ontvangt je gekozen tv-pakket met de apparatuur binnen 2 werkdagen. Veel kijkplezier!

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Inclusief 55+ zenders Inclusief 55+ zenders

{{ subtitle }}

Krijg toegang tot de programma's van deze zenders.

Dit vinden onze fans van ons

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Heb je nog vragen?

 1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken (in het buitenland)? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een HD-ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we naast een complete startersset (inclusief muurbeugel) ook een handige recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast je vakantieadres. Vertel me meer

  Onze apparatuur is gemakkelijk zelf te installeren. Kom je er zelf niet uit neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze partners in bij jou in de buurt (ook in het buitenland). Klik hier voor meer informatie over onze installatieservice. Klik hier voor meer informatie over onze dealers in het buitenland klik hier.
 2. Is het mogelijk de apparatuur te versturen naar een buitenlands adres?
 3. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger bestelt of gebruik maakt van de gratis TV App. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.

  Ook in het buitenland zijn onze interactieve diensten zoals Begin Gemist, TV Gemist en het kijken van Films & Series on demand beschikbaar via de Canal Digitaal TV App of via onze interactieve HD-ontvangers (M7 MZ-101/MZ-102/MP-201). De gratis Smart TV App werkt alleen in Nederland.
 4. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via onze verkooppunten pagina of bestel via onze klantenservice een partner.
 5. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Heb je een Rijk- of Royaal-pakket, dan kan je tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten voor de tweede of derde televisie met gebruik van (een) extra ontvanger(s) of CI+-module(s). De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Je kunt ook onze Canal Digitaal (Smart) TV App installeren op jouw tweede of derde smart-tv, smartphone, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken. Hiervoor betaal je geen extra abonnementskosten.
 6. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
 7. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoorden wij graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) chat met onze klantenservice.
 8. Hoe kan ik kijken met de Smart TV App? Als klant van Canal Digitaal kun je de Smart TV App gratis gebruiken. Ben je nog geen klant en wil je kijken zonder een satellietontvanger te gebruiken? Bestel dan de CI-module en download de Smart TV App via de appstore van je tv. Met de Smart TV App kijk je via internet alleen of via internet én satelliet.
 9. Wat zijn Canal+ Series? In ons aanbod vind je de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.