Persberichten

31 augustus 2022 – Nieuw historisch drama The Serpent Queen met Barry Atsma bij Canal Digitaal

De gloednieuwe STARZPLAY-serie The Serpent Queen is vanaf zondag 11 september te zien in het on-demand aanbod van Canal Digitaal. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Deze koninklijke dramaserie, gebaseerd op Leonie Frieda’s boek Catherine de Medici: Renaissance Queen of France, kent een waanzinnige sterrencast met o.a. Barry Atsma, Samantha Morton (The Walking Dead) en Charles Dance (Game of Thrones).

Download persbericht

30 maart 2020 – Thuis stil zitten niet nodig met tv van Canal Digitaal

Wat te doen met al je energie, nu iedereen thuis zit? Om haar klanten te helpen actief te blijven introduceert Canal Digitaal aanbevelingen die zich richten op het doen van activiteiten én op spelprogramma’s.

Download persbericht

Hilversum, 26 maart 2020 – SAMENWERKING FREEDOM INTERNET EN CANAL DIGITAAL

Freedom Internet en Canal Digitaal gaan hun krachten bundelen bij het aanbieden van internet en televisie. Klanten kunnen kiezen voor internet en telefonie van Freedom Internet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

Download persbericht

6 juni 2018 - Canal Digitaal organiseert spannende Prijzen Poule WK voetbal 2018

Nederland doet helaas niet mee aan het WK voetbal 2018. Maar Canal Digitaal maakt het met een spannende Prijzen Poule heel aantrekkelijk om toch alle wedstrijden op de voet te volgen. Met in iedere ronde kans op een enorm geldbedrag en eeuwige roem voor de beste voorspellers.

Lees het persbericht in PDF

28 maart 2018 - Vakantiegangers lopen het Oranjegevoel massaal mis

Met de introductie van Canal Digitaal Op Vakantie hoeft de vakantieganger niets meer te missen van de sportzomer. Canal Digitaal Op Vakantie bestaat uit drie televisieabonnementen speciaal voor op vakantie en biedt alle vakantiegangers (ook die in het buitenland!) de zekerheid om gemakkelijk, in de hoogste kwaliteit, live tv te kijken. Zelfs in “the middle of nowhere”.

Lees het persbericht in PDF

2 november 2017 - Canal Digitaal breidt aanbod uit met televisie via internet

Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het gaat samenwerken met resellers. Consumenten hebben vanaf nu de mogelijkheid om op basis van hun persoonlijke kijkgedrag en wensen zelf een keuze te maken uit de verschillende platforms; satelliet of internet.

Lees het persbericht in PDF

Pers

Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal. U kunt contact opnemen met:


Eviso / part of Canal+ Group
Ingrid.Timmer@eviso.nl
Tel: +31 651 765 703

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot