• Persberichten

 • Persberichten

   

  6 juni 2018 - Canal Digitaal organiseert spannende Prijzen Poule WK voetbal 2018

  Nederland doet helaas niet mee aan het WK voetbal 2018. Maar Canal Digitaal maakt het met een spannende Prijzen Poule heel aantrekkelijk om toch alle wedstrijden op de voet te volgen. Met in iedere ronde kans op een enorm geldbedrag en eeuwige roem voor de beste voorspellers.

  Lees het hele persbericht

  28 maart 2018 - Vakantiegangers lopen het Oranjegevoel massaal mis

  Met de introductie van Canal Digitaal Op Vakantie hoeft de vakantieganger niets meer te missen van de sportzomer. Canal Digitaal Op Vakantie bestaat uit drie televisieabonnementen speciaal voor op vakantie en biedt alle vakantiegangers (ook die in het buitenland!) de zekerheid om gemakkelijk, in de hoogste kwaliteit, live tv te kijken. Zelfs in “the middle of nowhere”.

  Lees het hele persbericht

  2 november 2017 - Canal Digitaal breidt aanbod uit met televisie via internet

  Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het gaat samenwerken met resellers. Consumenten hebben vanaf nu de mogelijkheid om op basis van hun persoonlijke kijkgedrag en wensen zelf een keuze te maken uit de verschillende platforms; satelliet of internet.

  Lees het hele persbericht

  9 augustus 2017 - TV-goeroes helpen tv-kijkend Nederland de zomer door

  Het is weer komkommertijd. Dit betekent dat er oneindig veel herhalingen op tv te zien zijn. Een grote frustratie voor veel thuisblijvers én voor vakantiegangers die hun tv meenemen voor regenachtige dagen. Canal Digitaal speelt daarop in met haar nieuwe ‘WhatsOnTV’- chatservice. Via de chat geven speciaal geselecteerde tv-goeroes persoonlijk advies op basis van interesses en wensen.

  Lees het hele persbericht

  20 juni 2017 - Canal Digitaal maakt televisie kijken vanaf nu een stuk makkelijker

  Met een geheel nieuwe huisstijl, de introductie van TV Gemist en Canal Digitaal Films, waarmee klanten de beschikking krijgen over honderden films, én de nieuwe, persoonlijke WhatsOnTV-chatservice gaat Canal Digitaal het de tv-kijker van vandaag een stuk makkelijker maken. Wensen en kijkgedrag van consumenten veranderen anno 2017 snel als het om televisie kijken gaat. Daar speelt Canal Digitaal op in met nieuwe diensten en een ruimer aanbod en geeft het bedrijf invulling aan haar nieuwe merkbelofte ‘ontdek iets bijzonders’.

  Lees het hele persbericht

 • Pers

  Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal.
  U kunt contact opnemen met:

  M7 Group SA
  Namens Canal Digitaal
  Tel: +352 260 961 00
 •