Persberichten

4 december 2023 – Streamingdienst CANAL+ live in Nederland

De nieuwe streamingdienst van CANAL+ is vanaf vandaag beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een ruim aanbod van Europese films en series. lnternationaal is het merk actief in meer don 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azie. Met eigen merken als STUD/OCANA SP/ International (Fi/ml & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese /eider in productie, acquisitie en distributie van films en series.

Download persbericht

13 november 2023 – CANAL+ keert terug naar Nederland met een nieuw streamingplatform

CANAL+ komt terug naar Nederland! Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een geweldig aanbod van Europese films en series. De streamingdienst is voor het einde van het jaar beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met eigen merken als STUDIOCANAL, SPI (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series.

Download persbericht

18 september 2023 – Canal Digitaal lanceert campagne met oud-voetballers

Met de Klassieker aanstaande zondag op de agenda, is het voor Canal Digitaal tijd voor een nieuwe voetbal campagne. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met voetbaliconen Sjaak Swart, Willem van Hanegem, John de Wolff en Björn van der Doelen werkt Canal Digitaal deze keer samen met internationals Ron Vlaar, Aron Winter en Boudewijn Zenden. De wedstrijd wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in de Amsterdam Arena en is live te zien op ESPN2. Alle abonnees van Canal Digitaal met ESPN Compleet in hun pakket kunnen deze wedstrijd en alle andere Eredivisie-wedstrijden live kijken.

Download persbericht

13 maart 2023 – Franse politieserie Paris Police 1905 exclusief bij Canal Digitaal

Na het succes van de Franse politieserie Paris Police 1900, is de serie terug met een nieuw seizoen van zes afleveringen. De serie is vanaf 19 maart alleen te streamen bij Canal Digitaal. Zoals de titel Paris Police 1905 al doet vermoeden, speelt de serie zich vijf jaar later af. Inspecteur Antoine Jouin (opnieuw gespeeld door Jeremie Laheurte) onderzoekt de dood van een onbekende man in het Bois de Boulogne op kerstavond. Al snel blijkt dat iedereen iets te verbergen heeft, zelfs de politie.

Download persbericht

16 januari 2023 – Canal Digitaal komt met antwoord prank Sjaak Swart

Komende zondag 22 januari is de Klassieker Feyenoord - Ajax te zien in de Rotterdamse Kuip. Alle abonnees van Canal Digitaal met ESPN 1 in hun pakket kunnen deze wedstrijd live kijken. Na de eerdere samenwerking voor de winterstop met voetbaliconen Sjaak Swart en Björn van der Doelen, komt er een tegengeluid vanuit de hoek van Feyenoord. Assistent-trainer van Feyenoord, John de Wolf, neemt Swart op humoristische wijze in de maling. Zo wordt op een respectvolle manier de rivaliteit tussen de clubs voelbaar gemaakt.

Download persbericht

7 november 2022 – Canal Digitaal TV App beschikbaar op Fire TV devices

Vanaf maandag 7 november is de TV App van Canal Digitaal beschikbaar op Fire TV devices in Nederland. Met deze toevoeging is de Canal Digitaal TV App beschikbaar op de meest gebruikte apparaten. Dit maakt het voor consumenten nog makkelijker om toegang te krijgen tot de populairste films, series en televisiezenders van Canal Digitaal.

Download persbericht

27 oktober 2022 – Canal Digitaal brengt rivalen Swart en Van der Doelen opnieuw samen

Zondag 6 november wordt de Topper Ajax–PSV gespeeld in de Johan Cruijff Arena. In aanloop naar deze wedstrijd, trapt Canal Digitaal de strijd af en brengt Sjaak Swart en Björn van der Doelen opnieuw samen. Met veel liefde en respect nemen de heren elkaar in de maling om zo op een humoristische manier de rivaliteit tussen de clubs en elkaar voelbaar te maken. Vorig jaar werd de eerste video met Swart en Van der Doelen gemaakt. En met succes! De video werd meer dan een miljoen keer bekeken.

Download persbericht

28 september 2022 – Canal Digitaal breidt zenderaanbod uit met Pebble TV

Vanaf 4 oktober voegt Canal Digitaal de zender Pebble TV toe aan haar aanbod. De digitale zender heeft de leukste series voor de allerkleinsten. Voor (groot)ouders een ware trip down memory lane met succes series als Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak, David de Kabouter, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel. De zender is niet alleen beschikbaar via de Canal Digitaal TV App, maar ook voor klanten die van hybride satelliet/OTT ontvangstoplossingen gebruik maken. In de pakketten Rijk en Royaal is de zender vanaf 4 oktober ook daar te ontvangen.

Download persbericht

31 augustus 2022 – Nieuw historisch drama The Serpent Queen met Barry Atsma bij Canal Digitaal

De gloednieuwe STARZPLAY-serie The Serpent Queen is vanaf zondag 11 september te zien in het on-demand aanbod van Canal Digitaal. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Deze koninklijke dramaserie, gebaseerd op Leonie Frieda’s boek Catherine de Medici: Renaissance Queen of France, kent een waanzinnige sterrencast met o.a. Barry Atsma, Samantha Morton (The Walking Dead) en Charles Dance (Game of Thrones).

Download persbericht

30 maart 2020 – Thuis stil zitten niet nodig met tv van Canal Digitaal

Wat te doen met al je energie, nu iedereen thuis zit? Om haar klanten te helpen actief te blijven introduceert Canal Digitaal aanbevelingen die zich richten op het doen van activiteiten én op spelprogramma’s.

Download persbericht

Hilversum, 26 maart 2020 – SAMENWERKING FREEDOM INTERNET EN CANAL DIGITAAL

Freedom Internet en Canal Digitaal gaan hun krachten bundelen bij het aanbieden van internet en televisie. Klanten kunnen kiezen voor internet en telefonie van Freedom Internet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

Download persbericht

6 juni 2018 - Canal Digitaal organiseert spannende Prijzen Poule WK voetbal 2018

Nederland doet helaas niet mee aan het WK voetbal 2018. Maar Canal Digitaal maakt het met een spannende Prijzen Poule heel aantrekkelijk om toch alle wedstrijden op de voet te volgen. Met in iedere ronde kans op een enorm geldbedrag en eeuwige roem voor de beste voorspellers.

Lees het persbericht in PDF

6 juni 2018 - Canal Digitaal organiseert spannende Prijzen Poule WK voetbal 2018

Nederland doet helaas niet mee aan het WK voetbal 2018. Maar Canal Digitaal maakt het met een spannende Prijzen Poule heel aantrekkelijk om toch alle wedstrijden op de voet te volgen. Met in iedere ronde kans op een enorm geldbedrag en eeuwige roem voor de beste voorspellers.

Lees het persbericht in PDF

28 maart 2018 - Vakantiegangers lopen het Oranjegevoel massaal mis

Met de introductie van Canal Digitaal Op Vakantie hoeft de vakantieganger niets meer te missen van de sportzomer. Canal Digitaal Op Vakantie bestaat uit drie televisieabonnementen speciaal voor op vakantie en biedt alle vakantiegangers (ook die in het buitenland!) de zekerheid om gemakkelijk, in de hoogste kwaliteit, live tv te kijken. Zelfs in “the middle of nowhere”.

Lees het persbericht in PDF

2 november 2017 - Canal Digitaal breidt aanbod uit met televisie via internet

Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het gaat samenwerken met resellers. Consumenten hebben vanaf nu de mogelijkheid om op basis van hun persoonlijke kijkgedrag en wensen zelf een keuze te maken uit de verschillende platforms; satelliet of internet.

Lees het persbericht in PDF

Pers

Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal. U kunt contact opnemen met:


Eviso / part of Canal+ Group
Ingrid.Timmer@eviso.nl
Tel: +31 651 765 703