• Persberichten

 • Persberichten

  2 november 2017 - Canal Digitaal breidt aanbod uit met televisie via internet

  Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het gaat samenwerken met resellers. Consumenten hebben vanaf nu de mogelijkheid om op basis van hun persoonlijke kijkgedrag en wensen zelf een keuze te maken uit de verschillende platforms; satelliet of internet.

  Lees het hele persbericht
  Bekijk de PDF

  9 augustus 2017 - TV-goeroes helpen tv-kijkend Nederland de zomer door

  Het is weer komkommertijd. Dit betekent dat er oneindig veel herhalingen op tv te zien zijn. Een grote frustratie voor veel thuisblijvers én voor vakantiegangers die hun tv meenemen voor regenachtige dagen. Canal Digitaal speelt daarop in met haar nieuwe ‘WhatsOnTV’- chatservice. Via de chat geven speciaal geselecteerde tv-goeroes persoonlijk advies op basis van interesses en wensen.

  Lees het hele persbericht (PDF)

  20 juni 2017 - Canal Digitaal maakt televisie kijken vanaf nu een stuk makkelijker

  Met een geheel nieuwe huisstijl, de introductie van TV Gemist en Canal Digitaal Films, waarmee klanten de beschikking krijgen over honderden films, én de nieuwe, persoonlijke WhatsOnTV-chatservice gaat Canal Digitaal het de tv-kijker van vandaag een stuk makkelijker maken. Wensen en kijkgedrag van consumenten veranderen anno 2017 snel als het om televisie kijken gaat. Daar speelt Canal Digitaal op in met nieuwe diensten en een ruimer aanbod en geeft het bedrijf invulling aan haar nieuwe merkbelofte ‘ontdek iets bijzonders’.

  Lees het hele persbericht (PDF)

  26 april 2017 - Mogelijk einde aan uitzendingen Discovery Networks via CanalDigitaal

  De kans bestaat dat Discovery Networks vanaf eind van deze maand niet meer uitzendt via de diverse M7 platformen. In Nederland gaat het dan om CanalDigitaal en Online.nl. Of dit inderdaad zal gebeuren, hangt af van onderhandelingen die M7 Group en Discovery Networks momenteel voeren. Komen de partijen er niet uit, dan stoppen de uitzendingen van Discovery Networks.

  Lees het hele persbericht (PDF)

 • Pers

  Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal.
  U kunt contact opnemen met:

  M7 Group SA
  Namens Canal Digitaal
  Tel: +352 260 961 00