Persberichten

6 juni 2018 - Canal Digitaal organiseert spannende Prijzen Poule WK voetbal 2018

Nederland doet helaas niet mee aan het WK voetbal 2018. Maar Canal Digitaal maakt het met een spannende Prijzen Poule heel aantrekkelijk om toch alle wedstrijden op de voet te volgen. Met in iedere ronde kans op een enorm geldbedrag en eeuwige roem voor de beste voorspellers.

Lees het persbericht in PDF

28 maart 2018 - Vakantiegangers lopen het Oranjegevoel massaal mis

Met de introductie van Canal Digitaal Op Vakantie hoeft de vakantieganger niets meer te missen van de sportzomer. Canal Digitaal Op Vakantie bestaat uit drie televisieabonnementen speciaal voor op vakantie en biedt alle vakantiegangers (ook die in het buitenland!) de zekerheid om gemakkelijk, in de hoogste kwaliteit, live tv te kijken. Zelfs in “the middle of nowhere”.

Lees het persbericht in PDF

2 november 2017 - Canal Digitaal breidt aanbod uit met televisie via internet

Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het gaat samenwerken met resellers. Consumenten hebben vanaf nu de mogelijkheid om op basis van hun persoonlijke kijkgedrag en wensen zelf een keuze te maken uit de verschillende platforms; satelliet of internet.

Lees het persbericht in PDF

Pers

Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal. U kunt contact opnemen met:


M7 Group SA
Namens Canal Digitaal
press@m7group.eu
Tel: +352 260 961 00